Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Czat

Widok wątkowy

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie Odp: Czat

Krysia ja mam wrażenie, że Michał trafił z diagnozą w Twoim przypadku. To co napisałaś dałoby się zmieścić w jeden post. Byłoby bardziej logicznie i treściwie.

Relax. Pomyśl chwilę i przeczytaj to co napisałem jeszcze raz.
    Czat w porównaniu do shouta to jak kierować mercedesem po przesiadce z malucha.

"Czat" o którym wspomniałaś odpada bo to właśnie na nim kiedyś był pierwszy czat. Mieliśmy masę problemów z jakąś chorą babą która wydzawaniała do nas twierdząc że jesteśmy jej winni 6 tys zł bo w międzyczasie zmienił się regulamin i obecnie nie można ich czatu wieszać na komercyjnych stronach.
    Dodatkowo tamten czat dokleja całą masę reklam do dyskusji.

Jakie to ma znaczenie że w czacie będą moderatorzy? Na forum są to, w szoucie też są, czat nie wprowadzi tutaj niczego nowego. Boszzzzz.

PS.
    Co do prostoty czy raczej trudności jego obsługi. Wyglądać to będzie tak że po zalogowaniu na forum trzeba będzie kliknąc ikonkę "wejścia" na czat i tyle
    Jak pisałem nie będzie dodatkowej rejestracji. Samo okno czata wygląda jak GG.
    Ostatnio edytowane przez admin ; 23-11-2009 o 17:21
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)