Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Czat

Mieszany widok

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie Odp: Czat

Krysia ja mam wrażenie, że Michał trafił z diagnozą w Twoim przypadku. To co napisałaś dałoby się zmieścić w jeden post. Byłoby bardziej logicznie i treściwie.

Relax. Pomyśl chwilę i przeczytaj to co napisałem jeszcze raz.
    Czat w porównaniu do shouta to jak kierować mercedesem po przesiadce z malucha.

"Czat" o którym wspomniałaś odpada bo to właśnie na nim kiedyś był pierwszy czat. Mieliśmy masę problemów z jakąś chorą babą która wydzawaniała do nas twierdząc że jesteśmy jej winni 6 tys zł bo w międzyczasie zmienił się regulamin i obecnie nie można ich czatu wieszać na komercyjnych stronach.
    Dodatkowo tamten czat dokleja całą masę reklam do dyskusji.

Jakie to ma znaczenie że w czacie będą moderatorzy? Na forum są to, w szoucie też są, czat nie wprowadzi tutaj niczego nowego. Boszzzzz.

PS.
    Co do prostoty czy raczej trudności jego obsługi. Wyglądać to będzie tak że po zalogowaniu na forum trzeba będzie kliknąc ikonkę "wejścia" na czat i tyle
    Jak pisałem nie będzie dodatkowej rejestracji. Samo okno czata wygląda jak GG.
    Ostatnio edytowane przez admin ; 23-11-2009 o 17:21
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

A ja poczekam aż Pastor wypał wykupi, bo skolei jego ten jeden post odzwierciedla to co się dzieje na forum tak tym jak i tamtym, wsio w tym temacie.
    Tylko, ze shout nadaje życia temu forum, bo jak się nic nie dzieje, to chociaż ruch na dole strony, a jak i ten ruch zniknie...
    Nie mój cyrk nie moje małpy!;-)
    Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    "Czat" o którym wspomniałaś odpada bo to właśnie na nim kiedyś był pierwszy czat. Mieliśmy masę problemów z jakąś chorą babą która wydzawaniała do nas twierdząc że jesteśmy jej winni 6 tys zł bo w międzyczasie zmienił się regulamin i obecnie nie można ich czatu wieszać na komercyjnych stronach. .
    a forum podobno niekomercyjne;-)))
    no to chora baba no skoro uważała inaczej!;-))
    Ostatnio edytowane przez Krysia ; 23-11-2009 o 17:37
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    a forum podobno niekomercyjne;-)))
    Twój "wysilony" sarkazm był niepotrzebny :) Po co to napisałaś?
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Dzbry wieczór

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    A ja poczekam aż Pastor wypał wykupi, bo skolei jego ten jeden post odzwierciedla to co się dzieje na forum tak tym jak i tamtym, wsio w tym temacie....
    Krycha - cosik oprócz zwieracza i gramatyka Ci nawala
    Pastor - moj Arcykapłan jak wykupi ten wypał, to tylko po to, aby puścić go pięknie z dymem. I jeszcze wsadzi tonę fajerwerków!

Czat pewnie będzie git . Ja stara dupa, której rosną cycki i siusiaka szuka za pomocą lusterka jakoś dam radę.

Krycha - nie bój się!!! Ja do Twojego rooma nie wejdę nieproszony.

Wyluzuj Krycha - to mówię ja - stara pizgnięta baba (pamiętacie?)

Pozdrówka

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)