Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 99

Wątek: Policja szuka wandala, który zniszczył ścieżkę dydaktyczną w Bieszczadach

Mieszany widok

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie Odp: Policja szuka wandala, który zniszczył ścieżkę dydaktyczną w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez areo30 Zobacz posta
    skandal, takich ludzi powinni karać za takie czyny bardzo ostro.
    Zgadza się,co najmniej Kołyma za taki czyn niegodny
    Pozdrav

Domyślnie Odp: Policja szuka wandala, który zniszczył ścieżkę dydaktyczną w Bieszczadach

A ja wiem kto to zrobił.
    To misiek z wilczycą i jeleniem z Otrytu zrobili.
    Misiek wyrywał , wilczyca zasypywała, jeleń zakrywał, bo ktoś im na podwórku jakieś bazgroły postawił.

Bieszczadnik Awatar Misieg
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Kraśnik/Rzeszów/Lesko

Cytat Zamieszczone przez piotrrz Zobacz posta

Misiek wyrywał ,
    Ja nic takiego nie zrobiłem

Bieszczadnik Awatar wp.krzysztof
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Cytat Zamieszczone przez Misieg Zobacz posta
    Ja nic takiego nie zrobiłem
    ja tam nie wiem ... ale niedźwiedzica mówi co innego....
    Sapere aude.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez browar Zobacz posta
    zgadza się,co najmniej kołyma za taki czyn niegodny
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Witam,
    ktoś zniszczył szlak turystyczny, czyli zdewastował mienie publiczne - a niektóre osoby nabijają się z tego, że tych osób szuka policja...
    Zabawne, że właśnie te same osoby oburzają się, że ktoś wyrzuca śmiecie do potoku - co zresztą również jest niszczeniem tzw. dobra wspólnego, jakim jest środowisko...
    Jak już ktoś wspomniał - takie szlaki zmniejszają "zadeptywanie" terenu w pobliżu "ścieżek turystycznych" - no, ale myślenie nie jest mocną stroną anarcho-ekologów - zwykły głupek nie wysilił by się (chyba) na taką zorganizowaną "akcję"...

Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Cytat Zamieszczone przez Szczepan Ł. Zobacz posta
    Witam,
    ktoś zniszczył szlak turystyczny, czyli zdewastował mienie publiczne - a niektóre osoby nabijają się z tego, że tych osób szuka policja...
    Zabawne, że właśnie te same osoby oburzają się, że ktoś wyrzuca śmiecie do potoku - co zresztą również jest niszczeniem tzw. dobra wspólnego, jakim jest środowisko...
    Zapewne do mnie pijesz
    Ścieżki dydaktyczne mam w głębokim poważaniu, jako i całą dydaktykę.
    Czystość wód, jezior, rzek, potoków, strumyków to zupełnie inna sprawa.
    Kto nie widzi różnicy - jego sprawa.
    Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 10-12-2009 o 18:54 Powód: literówki
    Sapere aude.

Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Niedźwiedzica - znajoma Stałego Bywalca - też miała swój udział ...
    Sapere aude.

Bieszczadnik
    Na forum od
    04.2009

W minioną sobotę wybrałem się na spacer z Lutowisk na Otryt. Gdy wlazłem na górę na pasmo Otrytu - nie było lekko, na szlaku pełno powalonych drzew, błocko i liście przykrywające śliskie kamienie, ale przecież po to się idzie, by się "zmachać" - zdębiałem. Zobaczyłem poobrywane ze słupów i połamane tabliczki informujące o szlakach; zniszczono to, co w górach najbardziej potrzebne - wiedzę dającą poczucie bezpieczeństwa. Kim trzeba być, by zrobić coś tak beznadziejnie głupiego? Czy to "coś", co to zrobiło jest jeszcze człowiekiem (co prawda pozbawionym mózgu, ale jednak) czy jakimś bez sensu pałętającym się po świecie tworem? A jeśli tak, to po co zawędrowało w Bieszczady....

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez jotek Zobacz posta
    Zobaczyłem poobrywane ze słupów i połamane tabliczki informujące o szlakach; ..
    eeee, to widze akcja na szeroka skale

choc tu chlopakom nalezy sie nagana! tak poobrywac tabliczki i polamac tabliczki i zostawic rozrzucone to faktycznie troche pod wandalizm podpada! nie mogli ich juz zabrac ze soba albo zakopac? partacze!

Cytat Zamieszczone przez jotek Zobacz posta
    zniszczono to, co w górach najbardziej potrzebne - wiedzę dającą poczucie bezpieczeństwa. .
    ha ha ha ha ha!!! ale sie ubawilam!!!

nie no- gora bez szlaku nie nadaje sie zeby na nia wyjsc! od razu robi sie niebezpiecznie, a i niedzwiedzi zaraz wiecej

czasem troche bezpieczenstwa daje tez jak sie wezmie mape i kompas na wycieczke- jak sie posiada oczywiscie.. a jeszcze bezpieczniej zostac w domu i obejrzec jakis film o bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez Szczepan Ł. Zobacz posta
    Witam,
    J
    czyli wyznakowana sciezka dydaktyczna to jest to samo co srodowisko??? takie samo jak potok??

moze za iles lat tak bedzie- ze jedynym srodowiskiem naturalnym bedzie market , otabliczkowany szlak i platforma widokowa ale na razie na szczescie jeszcze tak nie jest...

Cytat Zamieszczone przez wp.krzysztof Zobacz posta
    Ścieżki dydaktyczne mam w głębokim poważaniu, jako i całą dydaktykę.
    Czystość wód, jezior, rzek, potoków, strumyków to zupełnie inna sprawa.
    Kto nie widzi różnicy - jego sprawa.
    jego sprawa.. jak ktos nie widzi roznicy miedzy potokiem, lasem a wyznakowana sciezka czy szlakiem - to dyskusja z nim i tak nie ma sensu- to tak jakby gadac ze ślepym o kolorach...
    Ostatnio edytowane przez buba ; 11-12-2009 o 08:12
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)