Normalnie jest to trzeci weekend maja, a więc 15-16 maja 2010. Zakładając, że nie pracujesz w soboty i w niedziele, najlepiej zaplanuj urlop od poniedziałku 10 do piątku 21 maja. Przynajmniej ja tak to widzę.
Normalnie jest to trzeci weekend maja, a więc 15-16 maja 2010. Zakładając, że nie pracujesz w soboty i w niedziele, najlepiej zaplanuj urlop od poniedziałku 10 do piątku 21 maja. Przynajmniej ja tak to widzę.
Bardzo dobrze to spostrzegłeś, choć pomyliłeś się o jeden dzień.
Formalnie bowiem nasze KIMB-y są trzydniowe a nie dwudniowe.
Proszę wszystkich, aby zarezerwowali sobie swój cenny czas w dniach 14 - 16 maja 2010 r. Miałem to naprawdę ogłosić już wkrótce (po wczorajszych konsultacjach z Wojtkiem1121), ale jak zwykle Recon1 - w sposób rażący nadużywając swoich uprawnień J.E.Moderatora - wyszedł przed orkiestrę.
PS
Spieszę w tym miejscu wyjaśnić, że o ile Wszechmogący Bóg co poniektórych dotknął pozbawieniem poczucia humoru, to mnie w tej materii ponadstandardowo wyposażył.
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Co do miejsca zaś - zdajmy się na Tradycję.
Na początku stycznia, gdy już opadną emocje sylwestrowe i noworoczne, to w sprawie lokalizacji IX KIMB w dn. 14-16 maja 2010 r. zatelefonuję do Sjuga.
A ów nick Naszego Kolegi - Sjug - rozszyfrowuje się następująco:
S - pierwsza litera nazwiska,
J - pierwsza litera imienia,
U - Ustrzyki,
G - Górne.
Wszystko jasne ?
PS
Mam nadzieję, że Sjug bywa na forum i czyta nasze posty. Byłoby bardzo miło, gdyby się w tej sprawie wypowiedział. Nawet już teraz, nie czekając do stycznia.
.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 03-12-2009 o 07:57
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Witam
Jak zwykle zapraszamy, pogościmy i pobawimy
(jak na ten czas rozpoczęcie tematuto w tym roku tutaj będą dobre rekordowe news'y :) forumowe żarciki heh)
tak czy tak trzeba rezerwować termin żeby się nie powtórzyło jak w już w prawie zeszłym 2009, nie obecni również pomogą i na wszystko się zgodzą,
spotkanie już prawie dopracowane niech będzie częściej powielane :)
Wszystkiego dobrego w nowym roku jakby nie było już kontaktu
pozdrawiam wszystkich i do napisania zobaczenia sjug
A więc już wszystko jest naprawdę jasne:
Termin IX KIMB: 14 - 16 maja 2010 r., spotkanie główne 15 maja (rozpoczęcie późnym wieczorem, zakończenie dobrze po północy).
Miejsce: Zajazd "Pod Caryńską" w Ustrzykach Górnych
www.carynska.pl
Szczegółami organizacyjnymi zajmiemy się po Nowym Roku.
Co oczywiście nie wyklucza wcześniejszej dyskusji w tej sprawie - jeśli ktoś miałby na to ochotę już teraz.
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Reszta w tym poście nie ma znaczenia i bardzo proszę go nie komentować. Są 3 dni KIMBU. Może Wy macie jakieś propozycje , jak te dni zagospodarować? Przestałem zaglądać do sąsiada /niech się nazywa, że firankę zasłonił/. Wiem, że SB jakieś propozycje tam złożył. Myślę, że są one przemyślane i godne rozpatrzenia. Natomiast może Wy macie jakieś inne? Myślę, że możemy tutaj rozpocząć dyskusję na ten temat i może uda się połączyć propozycje userów obu forum. Czasu jeszcze trochę zostało. Wiadomo 15 maj wieczór spotkanie /mam nadzieję, że integracyjne/ w Zajeździe Pod Caryńską. Renatka i ja się wybieramy. Chyba,że "człowiek myśli, Pan Bóg kryśli".
Pozdrawiam i liczę na to, że ten watek tylko na ten temat będzie miał posty
bertrand236
Ja mam propozycję, ale nie wiem czy nasz Zwycięzca-Forumowicz Roku się wybiera z ekipą rzeszowską bądź też nie na KIMB, bo ja bym bardzo chętnie obejrzała ich autorstwa prezentację zdjęć z Ukrainy np 3 Hopki albo jakieś inne okraszone opowieściami.
Nie może również zabraknąć autorskiej prezentacji wierszy WUKI w wykonaniu samej autorki, i to właściwie powinnam napisać wyżej, przed Hopkami.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Czossiego???
Who is Czossi?
Fakt, wycieczka roślinkowa by fajna była, ale znowu trzeba się zapytać Marcina czy się na nią wybierze, bo Maciejka myślę, że tak.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki