Tutaj długa cisza. Dyskusja tymczasem przeniosła na sąsiednie forum:
Zloty i spotkania
Tutaj długa cisza. Dyskusja tymczasem przeniosła na sąsiednie forum:
Zloty i spotkania
No i powodzenia, może się nawet przenieść na milion innych forumów, wszak takowych w necie nie brakuje, ale faktu, że KIMB został wymyślony TU nic nie zmieni![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Nie powinnam się w zasadzie odzywać, bo nie wiem czy będę mogła pojechać i nie deklaruję się, ale myślę że dyskusja powinna być zainaugurowana i toczyć się na oby forach jednocześnie - tak aby każdy mógł sią z niąm zapoznać i odnieść do niej.
Sama idea ponownej integracji obu forów mi się podoba.
B.
Andrzeju, tutaj wszystko zostało powiedziane i czy jest o czym dyskutować?
"Termin IX KIMB: 14 - 16 maja 2010 r., spotkanie główne 15 maja (rozpoczęcie późnym wieczorem, zakończenie dobrze po północy). Miejsce: Zajazd "Pod Caryńską" w Ustrzykach Górnych." (Ogłoszenie Prezydenta KIMB-u, post 7 w tym wątku). Też zostało miejsce zarezerwowane "Co do miejsca zaś - zdajmy się na Tradycję. Na początku stycznia, gdy już opadną emocje sylwestrowe i noworoczne, to w sprawie lokalizacji IX KIMB w dn. 14-16 maja 2010 r. zatelefonuję do Sjuga." (słowa Prezydenta KIMB-u, post 5 w tym wątku i jestem przekonany, że telefon już był).
"Jak zwykle zapraszamy, pogościmy i pobawimy" (deklaracja Sjuga z postu 6 w tym wątku).
Więc jeśli u sąsiadów toczy się jakaś dyskusja na temat KIMB-u to zapewne w dobrej wierze i z dobrą robotą, byśmy mogli się wspólnie spotkać.
Myślę, że nie warto tutaj o sąsiedzkich dyskusjach rozprawiać, bo możemy tylko "politycznie" im zaszkodzić. To moje zdanie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki