Wystrzegajmy się jakichkolwiek podziałów i rozgraniczeń patrząc katem organizacji KIMB-u. Idea konferencji zawiera się w jej nazwie i co do tego nie ma wątpliwości. Każdy pisuje na takim forum, na jakim ma ochotę i nikt nie ma prawa rozliczać kogokolwiek z tego faktu. Jedynym zaskoczeniem dla mnie było przeniesienie dyskusji o KIMB-ie na Forumbieszczady.pl, bez poinformowania o tym userów z Bieszczady.info.pl. Wystarczyła krótka notatka. Może nie wszyscy czytują inne fora ?
Szkoda wielka, że dochodzi do niepotrzebnych dyskusji. Mam wielką nadzieję, że userzy różnych for, nie będą siedzieli w ZpC przy różnych stolikach, co więcej- mam nadzieję na „okrągły stół”.
Bieszczadnicy wszystkich for – łączmy się !!!
Pozdrawiam
Przemek
Basiu a ja mam odwrotny problem do Ciebie-konto tam mam, ale nie wchodzę i nie mam zamiaru wchodzić i czytać, więc nie bardzo sobie wyobrażam dyskusję prowadzoną na 2 forach jednocześnie. Informację na 2, a nawet i na 10 innych górskich-ok, ale sama dyskusja to chyba w miejscu gdzie jest największa liczba uczestników, dla mnie to logiczne. Dyskusja na 2 jak ma wyglądać?że nagle wszyscy się mamy i tam zalogować?Czy że ktoś będzie tu przekopiowywał i tu będziemy odpowiadać, żeby tam ktoś znowu wklejał?Chyba bez sensu prawda???
Też chciałabym się dowiedzieć od Kazimierza co on wyprawia.
Ale i mu podziękować chciałam, bo normalnie nabrałam ochoty na KIMB, a już mi się jechać nie chciało![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Uf,uf!!!
Jednak i z czytaniem ze zrozumieniem masz kłopoty. Jest gorzej niż to sobie wyobrażałem. Odwrotny problem do kogoś - fiu fiu.
Masz tam konto, ale nie musisz. Zgłoś aby je usunięto - jak najszybciej.
Aby czytać jakiekolwiek forum nie trzeba mieć konta. Pisz dalej Krysiu, pisz...
Na temat Twojej wyobraźni w tym kontekście nie będę się wypowiadał - szkoda mi tych nielicznych punktów karnych.
Ale jedźmy dalej.
Kobito - czasy tzw. komuny minęły. Znowu pewnie nie kumasz?
No to prosto - dyskusja jest tam, gdzie zainteresowanie.
Jak wszystko co piszesz. Osobiście wkleiłem, cobyś chociaż promyczka załapała tej zimy. A Ty nic.
Poczytaj na forumbieszczady.pl to się dowiesz.
Do zobaczenia na KIMB
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Michał ; 01-02-2010 o 17:55 Powód: literówka - nie literek :-)
Czy ktoś z modów mógłby wykasować cały post tego pana do mnie?
z góry dziękuję
nie wnosi nic on do tematu kimb, a i niech se chłopak w końcu kobitę znajdzie, a nie czepia się mnie.
Bogdan Loebl
Ach i myślisz, że do zobaczenia na KIMBie załatwia sprawę i możesz sobie mnie tak po prostu obrażać???
Bogdan Loebl
Ufu ufu
Zdecyduj się - albo Pan (to się pisze z dużej litery tak jak Pani), albo Ty
Gdzieżbym śmiał taką sliczną bieszczadniczkę obrażać!!!
KIMB to nie sprawa forum tego czy innego. To spotkanie wszystkich, którzy coś w tych górach próbują odnaleźć. Albo siebie, albo coś co tkwi w nas, a na codzień nie potrafimy o tym mówić.
KIMB - IX.
Oby nie ostatni przez takie głupawe postawy.
Wszyscy do urn!!!
Wszyscy na IX KIMB!!!
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Michał ; 01-02-2010 o 18:18 Powód: znowu literówka!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)