To by było za proste. ;-)
To by było za proste. ;-)
To taka podpowiedź. Taką górę stamtąd widać.![]()
Coś nikt nie próbuje odgadywać.
To jeszcze zapodam zdjęcie z widokiem na te góry, o które mi chodzi. Ostatni plan.![]()
Myślę, że to coś z górek pomiędzy Worochtą, a Żabiem. Podobne gołoborza po lasach tam widziałem.
Marcin
Tak. Zgadza się. To Karpaty (Beskidy) Pokucko-Bukowińskie, czy też Beskidy Pokuckie. Trzy pierwsze zdjęcia robione pomiędzy Czarnym Groniem, a Kamienistym (na wschód od Białej Kobyły niej więcej, po drugiej stronie dol. Bereźnicy). Na pierwszym widać Kamienisty. Na drugim dol. Bereźnicy. Trzecie to Pop Iwan i Smotrec nad Hrybkową. A czwarte to widok znad Dzembroni, z podejścia na Smotrec na okolice Białej Kobyły.
@ Dziabka
Te Gorgany były blisko![]()
Ostatnio edytowane przez przemek p ; 16-06-2010 o 21:05
Codziennie się przymierzałam do tej zagadki, umysł wytężałam i ten... Codziennie za mało czasu :)
A Gorgany to ja widzę wszędzie :)))
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Hmm
Połonina Równa, Holica i Ostra Hora?
Ostatnio edytowane przez joorg ; 17-06-2010 o 18:56
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)