Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Delikatne przypomnienie

Widok wątkowy

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Domyślnie Odp: Delikatne przypomnienie

Noo, ja to chyba oddam ten album, nie wykazałem się bowiem dobroczynnością w zadekretowanej wysokości.
    Mógłbym wprawdzie tłumaczyć się mniejszą aktywnością kwestujących ale nie z SB takie numery. Fakt że jak podszedł do mnie pierwszy małolat z puszką, dałem tylko dychę,myślę sobie, niech więcej gówniarzy zobaczy jakie ze mnie panisko. Problem w tym że nikt więcej do mnie nie podbił mimo że byłem w supermarkecie, na stacji benzynowej i w parku na spacerze z psem (tu się akurat nie dziwie, nawet z bejsbolami nie podchodzą, co dopiero z puszkami).
    Przyznaję jednak że dałem ciała po całości i jak Osoba nr 999 będzie się po mnie wozić, razem ze swoim swiętym oburzeniem, pierwszy przyznam że ma rację.
    Problem jednak pozostał i ja się pytam,- jeśli nadal nie spotkam żadnego wolontariusza Orkiestry, to czy ważne będzie jak resztę zadekretowanej kwoty wpłacę na pewne Radio, które tym się różni od innych że jest rządzone przez Dyrektora a nie prezesa?
    Pozdrawiam, + Pastor ręką własną
    Ostatnio edytowane przez Pastor ; 12-01-2010 o 13:54 Powód: Liter........
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)