Tak czy siak Mniszek napisała ładny wierszyk - chociaż ja wolę, żeby ktoś nie obdarowywałby mnie marzeniami nie do spełnienia tylko zamiast tego spełniał moje wszystkie
ale wierszyk ładny![]()
Tak czy siak Mniszek napisała ładny wierszyk - chociaż ja wolę, żeby ktoś nie obdarowywałby mnie marzeniami nie do spełnienia tylko zamiast tego spełniał moje wszystkie
ale wierszyk ładny![]()
Chyba muszę napisać jak powstał ten wiersz:))Wszyscy mają marzenia i każdy inaczej czuje.I tak powinno być.Jestem wolontariuszem i teraz odwiedzam dziewczynę zupełnie sparaliżowaną.Dostałam od niej w prezencie gwiazdkowym takie marzenie.Tylko to potrafiła sama stworzyć.Tacy ludzie mają tylko takie marzenia nie do spełnienia,ale dla serca.Potrzebują ich,żeby życie było bardziej kolorowe aniżeli sufit,który widzą każdego dnia.Po niej zostanie tylko to co stworzy jej umysł,bo nie dał jej los szansy stworzyć niczego innego.Ja na pewno będe nosić ten prezent w sercu,jak ciepłe światełko,gdy będzie mi się wydawało,że jest mi żle.Bo przecież jestem szczęściarą-mogę realizować swoje marzenia:)))
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)