Post jak najbardziej w temacie,jeszcze do tej sprawy wrócę.Polecam ponownie przeczytanie "Podróży z moją kotką" Aleksandry Ziółkowskiej-Boehm - bardzo dużo praktycznych rad,wskazówek,doświadczeń.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Najgorsze,wbrew pozorom.są hoteliki.Nawet te luksusowe i drogie.Chodzi o psychikę zwierzaka,który potem odchorowuje taki "izolacyjny luksus"! Jak się da-zabierać,jak nie-pod opiekę kogoś komu można zaufać na tzw.własnych śmieciach.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Jako wielka kociara - protestuję! Koty są bardzo inteligentne i ich tolerancja wynika z głębokiej analizy człowieka, bo jak mało kto na ludziach się znają!!!
mAAtylda
mAAtyldo ale przeciwko czemu protestujesz?? czy ja napisałam, ze one nie są inteligentne?? po prostu jako istoty inteligentne one - po głebokiej analizie mojej osoby - tolerują mnie a ja - po na pewno mniej wnikliwej (z lenistwa - ale tu z kotami mogę sobie podać łapę) ich kocich osobowości toleruję je również. I to tyle
Pozdrawiam.
O rety,rety!Co za emocje!Dawno nie czytałam w takim napięciu.Tylko po co człowiek udaje takiego twardziela?Nie wypada być normalnym i czułym?Przewrotność!
WUKA
www.wukowiersze.pl
A ja się popłakałam ze śmiechu...:)
nie no, gosciu powinien ksiazki pisac!!!!!prawie zaplulam monitor ze smiechu :)
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
!!!!!!!!!!!!!!...ludziska to mają PROBLEMY ...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)