moje Gratulacje! :)
ale mam zapłon..
moje Gratulacje! :)
ale mam zapłon..
www.michalskalba.art.pl
Homo sapiens carpathiensis
i moje! i moje też!! GRATULACJE oczywiście
a dla tak szczególnego Eksperta (i od fauny i od flory i od innych ciekawostek) nawet okolicznościowy kwiatek wystroił się w odświętną muchę...![]()
Owacje i gratulacje!!!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Co prawda niekiedy po tych Twoich zagadkach chciałem Ci stworzyć kategorię Sadysta Roku, ale....
GRATULUJĘ:)
Drodzy moi,
Jako że przed nami gwóźdź programu, Powsimordowe emocje z pewnością sięgną zenitu. Dowiemy się, komu przyznaliście
Nagrodę Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego za rok 2009
POWSIMORDA 2010
w kategorii
FORUMOWICZ ROKU.
Kategoria ta była najsilniej obsadzona – w I turze nominowaliście aż 13 osób, jednak do finału dostała się piątka – bertrand236, don Enrico, marcins, Recon1 i Stały Bywalec. Warto wspomnieć, że w II turze Szanowny Elektorat wykonał dużą woltę – to właśnie miałem na myśli, pisząc o zaskakujących wynikach (oczywiście chodziło mi o zjawisko, a nie o konkretne osoby) Otóż kandydat, który do II tury dostał się z najlepszym wynikiem i ze sporą przewagą głosów, w finale spadł na miejsce (ex-aequo) drugie. Natomiast finalista, który awansował do ostatecznej rozgrywki z miejsca trzeciego, wysforował się wyraźnie na czoło i zwycięstwa już do końca nie oddał!
Co tu dużo gadać – Forumowiczem Roku „Powsimordą 2010” wybraliście
DON ENRICO!!!
Wielkie gratulacje i szacunek, Heńku! Rzeszów rządzi!![]()
Gratulacje dla odkrywcy nieznanych lądów i zamorskich posiadłości.FORUMOWICZ ROKU. DON ENRICO!!!
Brawo ten Pan w pancernym berecie!![]()
Podwójne fanfary! Co prawda mój typ był inny, ale gratuluję Enrikowi tak zacnego tytułu. Zobowiązuje :)))
Znaczy - konkurs cały rozstrzygnięty?
A był jakiś wyborca, co wytypował całość prawidłowo?
Spokojnie sobie wędrowałem dzisiejszym porankiem schodząc w dół po nocy spędzonej na górze (u Lutka)
Idę więc sobie, a tu w kieszeń trafia piorunowa wiadomość sms-owa z gratulacjami.
Udało się rano wstać ! ...co nie było łatwe , ale żeby od razu gratulacje z tego powodu ?
Długo nie mogłem zrozumieć.
Jestem totalnie zaskoczony i zaszczycony, ale zarazem niezadowolony.
Zaskoczony bo w ogóle nie brałem pod uwagę.
Niezadowolony - bo nie przeszedł mój kandydat, który stokroć bardziej zasługiwał na ten tytuł.
Przyjmuję decyzję z uszanowaniem i podziękowaniem.
Dzięki za kwiaty i gratulacje.
Życzę wszystkim bieszczadzkich widoków, co najmniej takich jakie wczoraj uchwyciłem specjalnie dla Was. fot.
.
![]()
Ostatnio edytowane przez don Enrico ; 07-02-2010 o 20:46
Gratulacje Donie:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki