A już myślałem, że Stały Bywalec. Ale by było!
Don Enrico- serdeczne gratulacje!
Gratulacje Panowie!!! Po-dwakroć gratulację.
Gratulacje dla Marcowego, że udało mu się doprowadzić nas do obłędnego pisania co dzień jednego słowa na g ... i jego odpowiedników. Całkiem ładnego słowa.
Wszystkim Powsimordom z cyferką 2010 - jeszcze raz gratuluję!!!
O dziwo jakiś ten wybór wyjątkowo zgodny w tym roku, gdyby tak człowiek trafiał czwórkę w dużym lotku, jak tu, to byłoby dopiero szaleństwo. A odnoszę wrażenie, że nie tylko ja miałam wiele zgodnych "trafień".
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
i to sie nazywa trafny wyborek :) kapral podchorąży shrek składa gratulacje podchorążemu Eon Enrico
Niechże Cię donie Enricu uściskam - gratulacje, gratulacje, gratulacje!
Teoretycznie to pewnie ja Was (Ciebie i Bartka) na najbliższym rzeszowskim spotkaniu anonimowych IMB-owiczów powinienem podrzucić pod sufit, ale czy tak bardzo ważne jest kto poleci w powietrze? -przecież Wam będzie łatwiej mnie podrzucić :)
Będzie się działo, oj będzie...
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Szanowny Donie ! Gratuluję i kłaniam się nisko.
PS. W tej kategorii głosowałem na Szanownego Bywalca, ale spieprzył z forum przed rozdaniem Oskarów, i teraz czuję się jak dupa wołowa. Ale Tobie gratuluje szczerze.
Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 07-02-2010 o 21:37 Powód: literówki
Sapere aude.
Gratuluję wszystkim Powsimordom, tak debiutantom jak i recydywistom i liczę, że wszyscy stawią się w dniu głównych obrad KIMBu.
Mam nadzieję, że te wyróżnienia będą dla Was jak i dla innych Forumowiczów motywacją do wytężonej pracy na naszym Forum oraz aktywnego udziału w jego wirtualnym życiu :)
Wielkie gratulacje !!!!!!
Jeszcze raz w imieniu wszystkich wyróżnionych Powsimord składam podziękowanie za życzenia i gratulacje.
Słusznie Hero napisał :
Ogłaszam więc koniec świętowania i brać mi się do roboty ;Mam nadzieję, że te wyróżnienia będą dla Was jak i dla innych Forumowiczów motywacją do wytężonej pracy na naszym Forum oraz aktywnego udziału w jego wirtualnym życiu :)
zarządzam niniejszym :
-Wuka - do sklepu po pióro
-Bertrand - w krzaki, aby znaleźć nową gawędę ogniskową
-Marcin - przedstawić aktualny raport co w trawie kwitnie (ew.piszczy)
-Bartek - wykonać nowe zdjęcia wschodu księżyca na połoninami
Ja będę czuwał nad całością.
Gala powoli się kończy...więc na koniec chciałam wręczyć kwiatek również organizatorowi tego zamieszania- skromny, bieszczadzki kwiatek o znaczącej akurat nazwie - niech więc Marcowemu nie zabraknie ochoty, zapału i sił do mieszania w Powsimordowym kociołku równiez w latach następnych
![]()
Aleś Marcowy suchołuskę dostał![]()
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki