A Ty podprowadziłeś don Enrico Forumowicza Roku 2010![]()
A Ty podprowadziłeś don Enrico Forumowicza Roku 2010![]()
Czterech panów B.
Po prostu odebrałem władzę naszemu DONKOWI
Marcin
Się narobiło ...![]()
Pozdrawiam
Przemek
A czemu Ekspert został Expertem?
Marcinowi to strach kwiatki na imieniny dawać bo im w zęby zajrzy
Marcowy miał dostać cały kosz kwiatów ale jedyny jaki miałam na zdjęciach to przygotowany w pewnej wsi do miejscowego kościoła na uroczystosć Matki Boskiej Zielnej, a Marcowy wprawdzie ZIEL(O)NY jest i BOSKI też na pewno...ale ta MATKA...
a Forumowicz Roku chyba chce obstawić też inną kategorę - bo zdjęcie PIĘKNE!!(swoją drogą to teraz po awansie Don Enrico powinien sobie dorobić trochę szlifów na pagonach...
)
szlify szlifami, ale czopkę generalska sprawić sobie winien![]()
Marcin
Ze zwykłą mi nieśmiałością podzielę się pewną konstatacją. Elektorat w swej mądrości nie wybrał w tym roku na Powsimordę (czyt. moczym.......) żadnego, z przeproszeniem, abstynenta (gdyby ktoś podejrzewał WUKĘ, od razu wyjaśniam - czasem coś tam chlapnie).
Dlatego miło mi przypomnieć, że deklarowane przeze mnie drobne upominki będą wręczane we wszystkich kategoriach!
Również dla Ojca Dyktatora Marcowego znajdzie się butelczyna, nie najmniejsza i w latach, jako miara szacunku dla całej Imprezy, Organizatora i Uczestników.
Wprawdzie wrogowie Marcowego (nawet ten zacny mąż miewa niechętnych), twierdzą że Ojciec Dyktator jest kryptoabstynentem, ale nawet oni przyznają że nie jest ortodoksyjny! Zatem jak wyżej!
................................ Pozdrawiam wszystkich a osobliwie wszelkiej maści ........mordy!!! + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
No własnie, a dlaczego Superpowsimorda nie ma napisane, ze jest Super...mordą?
A?
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki