A ja dodam jeszcze,że na Forum jest wielu utalentowanych ludzi pióra,którzy piszą przecudnej urody relacje z wypraw i chętnie bym je przeczytała w jakimś zbiorze.A więc do dzieła!
A ja dodam jeszcze,że na Forum jest wielu utalentowanych ludzi pióra,którzy piszą przecudnej urody relacje z wypraw i chętnie bym je przeczytała w jakimś zbiorze.A więc do dzieła!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Z chęcią stałbym się kolejnym posiadaczem owego.
Opowiadania mamy tu w większości rozproszone, w setkach wątków i tysiącach postów, a zebrane w bardziej zwarte bloki, nawet z wtrąceniami co ciekawszych dyskusji, fajnie by się czytało...
To znaczy dla mnie fajnie bo lubię się przyłożyć do tego co ślepiom podane :)
Rozdrobnienie oczywiście sprawia, że forum żyje więc niech też sobie trwa w najlepsze.
Temat poszedł w złym kierunku... barszczu i sir Bazyl, czas najwyższy aby dalsze wyjaśnienia swoich racji odbyły się na PW. Może tam ustalicie wspólne stanowisko?
Pytaj u źródła czyli w Wydawnictwie LIBRA,ale myślę że dowolna ilość-w końcu wybierać się z nich będzie!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Coś mi się zdaje, że jak ogłasza się konkursy to potem zwykle następuje ich tzw "rozwiązanie"! Chętnie się dowiem, którzy dostąpili zaszczytu....
WUKA
www.wukowiersze.pl
Wie ktoś, czy konkurs zaowocował już nową antologią (opowiadań bieszczadzkich) czy nie. Wydawnictwo na pytania nie odpowiada.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)