Hmmm…tak się zastanawiam, czy nie zrozumiałeś tego co w innym wątku napisałem, czy po prostu są jakieś inne powody rozpowszechniania tej nieprawdziwej informacji.
Ponieważ, jak widać niezbyt jasno to ująłem, więc jeszcze raz napiszę: spotkanie odbyło się we wspaniałej i radosnej atmosferze, na którym na pewno nie podawano takich informacji do publicznej wiadomości, a wśród wielu żartów znalazł się akurat ten, który winien być tylko w takiej kategorii rozpatrywany. W każdym razie na przyszłość mam nauczkę: chciałem w ten sposób wywołać uśmiech na twarzach może kilku Forumowiczów – na pewno nie szyderczy chichot , a wyszło, że w jakiś sposób rzuciłem cień na Gospodarzy spotkania. Chciałbym więc przeprosić i Rafała, i P. Zygmunta za zamieszczenie tego dowcipu, a Ciebie prosić byś oceniając czyjeś działanie podpierał się bardziej wiarygodnym źródłem niż kilka napisanych przeze mnie słów, które po raz kolejny podkreślam, wypowiedziane były żartem, a ten jak wiadomo nie jest tożsamy z prawdą.

Odpowiedz z cytatem
Zakładki