Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Konkurs

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Konkurs

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    Czy Twoje wyliczenia mają na celu wykazanie, że żart jest rzetelną informacją, na podstawie której można wyciągać wnioski na rzeczony temat?
    I tu chyba jest pies pogrzebany - jeśli faktycznie coś wiesz, to po prostu to napisz, a nie próbuj posądzać innych o złą wolę – przecież jasno widać, że starasz się wykorzystać to co napisałem dla zdyskredytowania innego wydawcy. Definicja żartu jest w każdej encyklopedii. Za porady dziękuję, ale wiem co i jak mam zrobić. Na zawarte w Twoim poście impertynencje nie odpowiadam, najlepiej jak czytający wyrobią sobie swoje zdanie. Skierowana w moim poście prośba była próbą innego ukierunkowania tej dyskusji i mam nadzieję, że tak się stanie.
    Niezbyt rozumiem Twoje wywody. Najpierw podajesz (z nazwiskami) informację, która jest rzekomo, żartem, anegdotą i podobno nie jest prawdą. Treści w niej zawarte nie mają się nijak do rzeczywistości, tak?
    Potem, gdy wspomniałem o tym (może także żartem, z uśmieszkiem) przy okazji rozmowy o honorariach autorskich, twierdzisz, że przekazuję nieprawdziwe informacje.
    To może jednak bądź konsekwentny (ponawiam moją radę) i dodaj dopisek do swojego żartu, że to oczywiście tylko zmyślona historia, a nie anegdota, i że to oczywiście nieprawda.
    Gdzie w tym co piszesz logika?
    I zauważ, że ja się nie staram zdyskredytować żadnego wydawcy, w przeciwieństwie do twojej, zapewne nieumyślnej, wypowiedzi na temat tego wydawcy, tylko zażartowałem z wysokości tego honorarium, które jest niższe niż przeciętne honorarium za publikację jednego zdjęcia w prasie.
    Ostatnio edytowane przez barszczu ; 10-01-2010 o 23:30 Powód: dopisek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)