Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Komańcza-Wołosate

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Komańcza-Wołosate

ale przeciez nikt mu nie broni! ktos moze to nawet przebiegnac w jeden dzien jak mu to frajde sprawia.. ale tez nic zlego wyrazic swoje zdumienie...

Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
    Czy gdybyś się spytała "gdzie przenocować w Cisnej?" a w odpowiedzie słyszałabyś "dlaczego w Cisnej? lepiej w Wetlinie" zadowolona byłabyś z odpowiedzi.
    nieraz dzieki takim odpowiedziom poznalam rozne ciekawe miejsca.. bo pytajac o jedno dowiedzialam sie ze nieopodal jest jakies fajniejsze.. ktore mozna dolaczyc do trasy wedrowki :)
    Ostatnio edytowane przez buba ; 18-01-2010 o 19:13
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

sturnus
    Guest

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    ale przeciez nikt mu nie broni! ktos moze to nawet przebiegnac w jeden dzien jak mu to frajde sprawia.. ale tez nic zlego wyrazic swoje zdumienie...

nieraz dzieki takim odpowiedziom poznalam rozne ciekawe miejsca.. bo pytajac o jedno dowiedzialam sie ze nieopodal jest jakies fajniejsze.. ktore mozna dolaczyc do trasy wedrowki :)

Ta.... Cisna - Wetlina... Nieopodal... Zwłaszcza gdy jest się pieszo :D Ale po co Ci fajniejsze? A moze przez to że zmieniłaś zamiar nie poznałaś Fajniejszego kogoś? Może tego Najfajniejszego? I tak można PO CAĆ nieustannie... Ano właśnie Buba.. nie broni! A pytanie "po co?" ma tutaj wydzwięk negatywny... Jedyną słuszną metodą pokonywania szlaków jest spacer według Ciebie-Was? Jeśli tak to znaczy żem też goopi jakiś. Ale mi z tą goopotą do twarzy... A Tak na wszeli wypadek, jeśli ktoś miałby zamiar spytać "PO CO?" to odpowiem: Bo lubię! Tak jak i wino zamiast piwa. Zwłaszcza grzane...

Pozdrawiam

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
    A pytanie "po co?" ma tutaj wydzwięk negatywny... Jedyną słuszną metodą pokonywania szlaków jest spacer według Ciebie-Was? Jeśli tak to znaczy żem też goopi jakiś. Ale mi z tą goopotą do twarzy... A Tak na wszeli wypadek, jeśli ktoś miałby zamiar spytać "PO CO?" to odpowiem: Bo lubię!
    jezeli ktos mi powie ze idzie pobiegac po gorach bo sprawia mu radosc bieganie samo w sobie to nigdy mu tego odradzac nie bede.. a jesli ktos powie ze idzie pobiegac i zapyta "ale co o tym sadzisz, moze mi cos doradzisz" to powiem ze ja tego nie rozumiem i ja bym wolala spacer- i tyle..a wybor nalezy do niego.. zamieszczenie posta na forum jest jak dla mnie pewnym zapytaniem o zdanie i porade innych forumowiczow..i ani ja ani ty- nikt nie jest glupi- jestesmy po prostu inni, nudno by bylo jakby wszyscy tacy sami byli
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

sturnus
    Guest

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    [...]zamieszczenie posta na forum jest jak dla mnie pewnym zapytaniem o zdanie i porade innych forumowiczow..[...]
    A znasz li Ty co to to jest nadinterpretacja?

Spytaj się po co maratończyk męczy się z tym dystansem.. Wszak można iśc tydzień, pogadać z ludźmi, zatrzymac się przy każdej budce z piwem... Po co Łazić z plecakiem i namiotem? Wszak jest samochód, są pensjonaty... No i weź w czerwcu rozgoń tą cała zgraję z biegu rzeźnika... Albo na mecie wciskaj im że durni! Tedy i Ty pewnie kilka rekordów zyciowych pobiłabyś niechybnie... :D. I jeszcze raz to powiem. W odpowiedziach na ten post niewiele merytoryki się znalazło, za to wiele dewagacji nad słusznością tego pomysłu... I to nie jest fajne...

pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)