Dokładnie :)
Pierwsza fotka - galeria "Czarny kot" w Cisnej i na drugim stojąca tuz obok Siekierezada.
Dokładnie :)
Pierwsza fotka - galeria "Czarny kot" w Cisnej i na drugim stojąca tuz obok Siekierezada.
mno i wszystko w temacie![]()
jestem śpiąca. Na dobranoc więc...
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Witam!
Dzięki za te piękne foto, trochę tego klimatu dzięki temu zagościło u mnie na monitorku. Aż się serce rwie aby tam trochę pobyć, a tu za oknem szare mury i brzęczący tramwaj, eeehhhhhhhhhhhh!!!!!
Chociaż jesień u nas też dziś piękna - patrz pogoda - słonko, ciepełko,
tylko Łez Padołu brrrrrrrrrrrrrrrrrak!!!!!
pozdroowka
marekm
Markem i inni, no więc sprawdziły się kiepskie prognozy na sobotę. Jest szaro - buro. Zdjęć więc robiła nie będę. Wrzycam jeszcze dwa z wczoraj;-)
No to kawka i do roboty!
Wasza
okaz pod ochroną
aaaaaaa nie załapałam się na słoneczko, świecił dziś (sob. 26.10.2002), krótko i bardzo nieśmiało. wiało przy tym, że hej!
Ale i tak byłam na mojej ulubionej ścieżce... to nie bieszczadzkie klimaty ale prawie...
okaz pod ochroną
upssss to już było - pomyłka zamiast "dzis_po_południu" miało być inne.
okaz pod ochroną
A to już widoczek z dzisiejszego poranka... smutno tu...
okaz pod ochroną
Oj smutno, ale nie beznadziejnie. Przez chmury prześwituje przepiękny błękit nieba. Wczoraj caały dzień chwilami panowało niepodzielnie, albo słońce, albo wiatr i chmury. A skończyło się wszystko prawdziwą letnią burzą z piorunami i gradem. Życzę słońca i pozdrawiam.
Anka
Strasznie "ciężkie" te zdjęcia (mają dużo kilo) :(
Pozdrawiam
Hej T.B, a ile mają mieć, żeby było OK?
FAnko, wkrótce podpowiedź;-)
okaz pod ochroną
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki