To są plany do 2013 a nie do 2113 ? Lekko zwątpiłem patrząc na ilość i wielkość niektórych planów. Nie powiem że mi się nie podobają, ale na tak szybką realizację nie dam im nawet 1% szans.
To są plany do 2013 a nie do 2113 ? Lekko zwątpiłem patrząc na ilość i wielkość niektórych planów. Nie powiem że mi się nie podobają, ale na tak szybką realizację nie dam im nawet 1% szans.
Do Czarnej na pewno drogi nie wyremontują, bo puki co jej tam w ogóle nie ma...
bieszczadzkagaleria:
www.rudak-galeria.pl
Wiem ,że kilka lat temu powiat dostał dotację na tą drogę ale co się z nią stało nie wiem. Podobno w tym roku ma być remont kawałka tej drogi od strony Czarnej. Na powstanie odcinka z Daszówki do Czarnej Dolnej(tego brakującego) w najbliższym czasie nie ma co liczyć. Może na nastepne wybory.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Tam żadna droga nie jest potrzebna. No może potrzebny jest zdrowy rozsądek. Z tego co wiem miedzy Daszówką, a Czarną Dolną nikt juz nie mieszka. Oczywiście jest tam fajna chata myśliwych, ale oni sobie radzą...
bertrand236
dwupasmowke!!!duze parkingi i mcdonald mcdrive :D
a na terenach sokolowej woli najlepiej jakis aqua park walnac!! (a droge do niego oznakowac juz spod rzeszowa!) co sie ma marnowac tyle nieuzytkow nie przynoszacych kasy!
no i wyznakowac z 10 sciezek dydaktycznych sladami gospodarki PGRowskiej, kilku swietych, kilku endemicznych roslin wystepujacych tylko w gminie czarna i oczywiscie wielka kuuupe folderkow porozprowadzac!!!
a najlepiej w tej sprawie napisac petycje do gminy, powiatu, wojewodztwa. ministerstwa i kilku organizacji miedzynarodowych!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
No i to uszczęśliwi 99% miejscowych i z 3/4 turystów ...![]()
uwzględnił bym w projekcie chociaż parę bud z KEBABEM ..no i oczywiście AUTOMATY do gier !!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)