Olo- czy Twoja babcia to KATARZYNA KORNAS ?
Olo- czy Twoja babcia to KATARZYNA KORNAS ?
Tak. Moja babka to Katarzyna Kornas.Pzdr
A mogę wiedzieć skąd masz taką informację o mojej babce?????
Witaj Olo. Znam osobę która jako dziecko mieszkała w Tworylczyku. Zasięgnę języka i jak zejdzie śnieg będzie najłatwiej poszukać jakichkolwiek śladów. podejrzewam że będą to ślady dawnych "młynówek" i kupki kamieni, ale z przyjemnością sie tam popałętam. przy okazji poszuka sie tego miejsca z cmentarzem z Wielkiej Wojny na Kiczerze Dworskiej...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Ot,taki off! Obcy ludzie piszą "babcia" a ty,Olo "babka".I dlaczego zdjęcia rodzinne były "niepotrzebne".Może się czepiam drobiazgów,ale jakos mnie to razi.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Przykro mi, ze Cię to razi. Babki nigdy nie widziałem, ponieważ zmarła kilka lat po wojnie więc nie była to osoba mi bliska. Co do zdjęć, to napisałem, ze jeśli były.
Te które dotyczyły mnie , mamy czy ojca wziąłem.Pozostałe musiałem uznać za niepotrzebne.Czy wystarczy????
to zdanie tez zrobilo na mnie dziwne wrazenie... az mnie zaciekawilo ze nikt inny wcale nie zareagowal, bo w odniesieniu do calego , jak dla mnie pieknego planu to jak zgrzyt po szkle... nie rozumiem jak stare zdjecia moga byc niepotrzebne i je spalic.. ale nie moja sprawa..
ciesze sie wuka ,ze ktos czasem mysli podobnie...
jabol, nie idz!! nieoznakowane gory sa niebezpieczne!! bez szlaku czy tablic mozna sie zgubic, zamarznac albo wpasc w paszcze niedzwiedzia!![]()
Ostatnio edytowane przez buba ; 25-01-2010 o 21:43
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Witam.Jeśli załaduję do GPS-u dane :49 st.15 min szer i 40 st.10 min dł to jest możliwość,że trafię na pozostałości Tworylczyka?
No z takimi kordami, to na pewno nie trafisz. Te wskazują punkt na wschód od Starobielska
Tworylczyk jest raczej tu: N49 15.494 E22 29.449
A tak w ogóle, to witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Właściwie od tego powinienem zacząć, bo to mój pierwszy post na forum, choć zarejestrowałem się już dość dawno temu.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)