W Nr 13 rocznika "Bieszczad" jest rozdziaw pt "Antropogeniczne zmiany środowiska wodnego w Bieszczadach do 1951 roku"-autor Maciej Augustyn.Wśród wiadomości o młynach,jest też trochę wiadomości o tych w Tworylczyku.Warto zajrzeć!Pozdrawiam.
W Nr 13 rocznika "Bieszczad" jest rozdziaw pt "Antropogeniczne zmiany środowiska wodnego w Bieszczadach do 1951 roku"-autor Maciej Augustyn.Wśród wiadomości o młynach,jest też trochę wiadomości o tych w Tworylczyku.Warto zajrzeć!Pozdrawiam.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Dziękuję bardzo, będę musiał kupić ten numer.Pzdr
http://www.tonz.eu.org/php/bieszcza.php tu możesz zamówić.WUKA
WUKA
www.wukowiersze.pl
to zdanie tez zrobilo na mnie dziwne wrazenie... az mnie zaciekawilo ze nikt inny wcale nie zareagowal, bo w odniesieniu do calego , jak dla mnie pieknego planu to jak zgrzyt po szkle... nie rozumiem jak stare zdjecia moga byc niepotrzebne i je spalic.. ale nie moja sprawa..
ciesze sie wuka ,ze ktos czasem mysli podobnie...
jabol, nie idz!! nieoznakowane gory sa niebezpieczne!! bez szlaku czy tablic mozna sie zgubic, zamarznac albo wpasc w paszcze niedzwiedzia!![]()
Ostatnio edytowane przez buba ; 25-01-2010 o 20:43
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Witam.Jeśli załaduję do GPS-u dane :49 st.15 min szer i 40 st.10 min dł to jest możliwość,że trafię na pozostałości Tworylczyka?
No z takimi kordami, to na pewno nie trafisz. Te wskazują punkt na wschód od Starobielska
Tworylczyk jest raczej tu: N49 15.494 E22 29.449
A tak w ogóle, to witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Właściwie od tego powinienem zacząć, bo to mój pierwszy post na forum, choć zarejestrowałem się już dość dawno temu.
Fajnie, że akurat teraz się aktywizowałeś i w ostatniej chwili zawróciłeś kolegę z dalekiej wyprawy![]()
Witaj na forum![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki