Mamy KIMB, nie czytasz uważnie. KIMB to ludzie i ich wola na spotkanie. Może nieco to utrudni organizację, może nawet mocno utrudni, ale bądźmy dobrej myśli.
To ja już nic nie rozumiem....
http://forum.bieszczady.info.pl/sear...sa=Szukaj#1044
Cały czas czytam: Prezydent Forum
bertrand236
Nic dodać, nic ująćZamieszczone przez Piskal
To posty sprzed 8 lat, wtedy była taka funkcja.Zamieszczone przez bertrand236
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 05-02-2010 o 22:33
O.K. Dziękuję
bertrand236
Stało się wielkie zamieszanie z SB.
Z tego co czytam to u nas nie ma problemu z wspólnym KIMB-em. A czy wiadomo jak sytuacja wygląda na tamtym forum.
Może SB obraził się na nas i nie chce nas znać.
Żeby nie było awantur, proponuję juz teraz ogłosić konkurs na nazwę dorocznego spotkania uczestników tego forum, i innych, w Bieszczadach. KIMB to jest już znak i cos mi mówi, że nie zabrano go stąd tak po prostu... Ale to nie jest ważne. Ważne jest aby stworzyć inny symbol. Tak dla wygody w porozumiewaniu się, bo przecież dla nas to nie będzie znak handlowy;> I mam nadzieję, że posiadanie tego nowego symbolu będzie dla nas tak samo ważne jak posiadanie napisu KIMB na niegdysiejszych plakietkach i koszulkach...
Mam już nawet propozycję nowej nazwy:D MEETING z BIESAMI. Durna jak diabli więc oczywiście za każdą lepszą zagłosuję pierwszy:)
Aha, gdybym kiedykolwiek zniknął z tego Forum, to z góry 'zezwalam' na używanie Powsimord;P
Pzdr,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Ja Ci zniknę z tego forum.
Spróbuj tylko, a Cię znajdę WSZĘDZIE!!!
;-))))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Nazwa KIMB ma swojego osobistego właściciela czy jest dobrem publicznym?
Ja tez mam pomysl - Coroczne Ogolnopolskie Spotkania w Bieszczadach - czyli COS w Bieszczadach...:)
COS nieodmiennie kojarzy mi się z Centralnym Ośrodkiem Sportu (tu i ówdzie). Czy istnieje konieczność zmiany nazwy KIMB, która już bardzo zakorzeniła się nie tylko w głowach ale i....na dyplomach Powsimord. I co teraz?
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki