Wita
Czy ktoś miał może okazję przekraczać granicę w tych okolicach?
Jest to możliwe wogóle?
Czy da się przejechać samochodem ?
pozdrawiam
Wita
Czy ktoś miał może okazję przekraczać granicę w tych okolicach?
Jest to możliwe wogóle?
Czy da się przejechać samochodem ?
pozdrawiam
W tym miejscu drogi nie widzę. W roku 2004 jechaliśmy przez Radoszyce. Nasz wypad samochodem przez Palotę do Kalinova i Medzilaborców można obejrzeć tutaj.
Szlaki piesze (wg mapy GPS Maniaka) wyglądają tak:
Na zdjęciu satelitarnym sam las, żadnej drogi tam nie ma.
Pozostaje tylko wrzucić tej wayponty do GPSu i ruszać w drogę. Przy nazwach podaję wysokości. Proponuję nocleg w Danovie albo pole namiotowe (Sennik 435). Chaszczownikom proponuję sprawdzenie ścieżki na skróty - przez mosty z ominięciem Kalinova.
Mikigl, idziesz oczywiście na własną odpowiedzialność. Nie biorę żadnej gwarancji za dokładność danych, które podaję w dobrej wierze na podstawie dostępnych mi źródeł.
bieszczadzkagaleria:
www.rudak-galeria.pl
Dla mnie romantyzm to przejście się ścieżką, którą wypatrzyłem na mapie, aby sprawdzić czy rzeczywiście istnieje. Posługiwanie się nowoczesnym narzędziem powoduje, że pewniej się czuję w terenie, ale to są już szczegóły.
Eldoopa, co myślisz o taj ścieżce na północ, którą można dojść do szlaku? Romantyczna?
Sam sobie odpowiadam. Może nie taka romantyczna, skoro ją widać na mapie drogowej Garmina City Navigator Europe.
Warto chyba sprawdzić tę drogę czy ścieżkę. Wybierających się tam samochodem przestrzegam przed ślepą wiarą w nawigację satelitarną. W razie czego miejcie pretensje do Garmina.
dzięki za info
fajnie tak czasami poprzedzierać się w nieznane przez gęste krzaki
chyba jednak odpuszczę i spróbuje z solinki na parizuhovce
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki