A te reklamowane "nowinki sprzętowe" to na którym zdjęciu można zobaczyć ?
B.
A te reklamowane "nowinki sprzętowe" to na którym zdjęciu można zobaczyć ?
B.
Drezyna do odśnieżania – rewelacyjna !
Pozdrawiam
Przemek
Pewnie za dwadzieścia lat będzie już można pomarzyć o takich przejażdzkach. Zamiast konduktorów, peronów i inszych PKP powstanie fundacja, która będzie turystom organizować wycieczki. Więc kto nie jechał niech koniecznie wsiądzie w Sanoku, Zagórzu i do Ustrzyk, Krościenka, Chyrowa się przejedzie, bo warto, zwłaszcza poranny kurs polecam. Widoki niesamowite, bo trasa wyjątkowo widokowa. Gońcie na pociąg kto może, bo za rok, za dwa, za pięć może już być zapóźno...
Marcin
Dworzec w Krośnie - ale który... precyzji troszkę. Mój sentymentalny, to Krosno - Miasto, ehh ile wspomnień... i pani ze stacji, która na mój widok mruczała, o wróciła i jak jej się oczy świecą.
Dajcie jeszcze trochę, tych zimowych zdjęć.
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
I tak to się zaczęło na Naszym Kameralnym ForumZamieszczone przez machoney
http://www.sknt.fora.pl/wyjazdy-kraj...nazwy,913.html
a potem tylko z górki……jak zaplanowali tak zrealizowali… spontanicznie, z pewnymi korektami:
Było jak zwykle niepowtarzalnie :D ,za co dziękuję Wszystkim "Kolejowym Podróżnikom Bez nazwy " , a szczególnie (nie kolejowym) Lucynie, Ewce i Marcinowi SZamieszczone przez machoney
Po wznowieniu i "umiędzynarodowieniu" pociągów na trasie Jasło - Chyrów, postanowiliśmy sobie przypomnieć jak to było i czy wzorce z trasy Sanok- Chyrów (jazda nasza odbyła się w sierpniu 2008 ) zostały zachowane...."Tradycja" w narodzie nie ginie.
Tak na gorąco zdjęcia z "przemytniczka" i
BUTY i buty ,które musze mieć ...co tam firma Nord Face...te zaprezentowane buty to Klasyka: ocieplenie , nieprzemakalne ,żadnych sznurowadeł (rano możesz wskoczyć w nie, nawet z piętrowego łóżka) i do tego 2 w 1, but i ochraniacz ... zielony z zazdrości , napalony jak piec...muszę je mieć, musze je mieć (uprasza się moderatora o nie wycinanie „muszę JE mieć” …. ale … to tylko butów dotyczy )
Przemytniczek
WC przemytnika
Po śniegach
Marcin to nawet porządnych rękawiczek z palcami nie maFuniak mu poobgryzał... ale buty ma super
A na wadze 950 kg
Ścieżką
Przy paśniku
Na dworcu w Uhercach …Kryminalnych…..”tel. do przyjaciela”...międzynarodowy pociąg opóżniony jest o 40 minut, proszę odsunąć się od torów
![]()
ps. Machoney poszedł jak niedżwiedż..."uciekać na drzewa iglaste" , mówi przewodnik
BUTY..moje marzenie
PS. piszę na forum brązowym i zielonym ,pod jednym nick-iem i dobrze mi z tym ….
Ostatnio edytowane przez joorg ; 08-02-2010 o 22:59
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
ja tez chce takie buty!!!!!!!!!! wreszcie by mi zima nogi nie marzly!! i nie przemakaly..
widzialam wiele razy gumiaki w sklepach ale nie byly ocieplane...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
pociag jak zwykle bezbledny! :D jak wspaniale ucieszyc nim oko i zimowy wieczor :)
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Paśnik z huśtawką ??
Na początek krótko o pociągu:
http://www.odyssei.com/egzotyka-w-po...1747_news.html -osoby o słabych nerwach proszone są o nie klikanie w link
A teraz fotki:
Start na dworcu w Krośnie...
I już po ponad dwóch godzinach jesteśmy w Olszanicy...
Brniemy w śniegu...
Widoki - część I
Widoki - część II
Widoki - część III
Ekipa...
Ostatnio edytowane przez machoney ; 10-02-2010 o 17:09 Powód: literówka
I prawdziwy turysta tarza się w śniegu:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki