witaj i tutaj menelkij :) sprawdz PW
witaj i tutaj menelkij :) sprawdz PW
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Witaj na forum!
Ja nieodmiennie będę reklamować Sekowiec. Tam można bezpiecznie zostawić samochód i jednego dnie ruszyć na Dwernik Kamień. Trasa mało forsowna za to widok na obie połoniny,(w tym Chatkę Puchatka) i parę innych szczytów, zejście ścieżką przyrodniczą nad wodospad i postój pod kultowa wiatą przy sklepie w Zatwarnicy.
Drugiego dnia do nieistniejących wsi Hulskie i Krywe poczuć zupełnie inny klimat.
Można stamtąd uderzyć też na Połoninę Wetlińska albo Otryt.
Ale prawda jest taka, że dwa dni to za mało na Bieszczady, musisz posiedzieć w przewodnikach, mapach względnie internecie i poważnie się zastanowić.
A kiedy masz zamiar w maju przyjechać, bo jeśli 14- 16 to może zainteresuje cię to: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=5851
Macie jedno miejsce i możliwość podrzucenia w okolice Krosno/Sanok?
Moim zdaniem, jeśli macie tylko dwa dni to standard: połoniny im pokaż. Nie przemęczą się, a że się spodoba - gwarantowane :)
Cepry powiadają, że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że znajdzie się jakieś miejsce w samochodzie, ale pewnie wszystko wyjaśni się na kilka dni przed 30 kwietnia. Podam Ci numer kom na pw dogadasz się z nimi co i jak.
Dzięki wielkie :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)