Strona 1 z 7 1 2 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: Gdzie mozna się wyciszyć i odpocząć?

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Radomsko

Domyślnie Gdzie mozna się wyciszyć i odpocząć?

Witam.Temat jak w tytule poszukuję miejsca gdzie mogę przez 2 tygodnie w wakacje odpocząć, zależy mi zeby było to miejsce dyskretne nie przepełnione przez turystów z ładnymi widokami jakimś laskiem i strumykiem badź rzeką.Coś gdzie można odpocząc od całego zgiełku cywilizacji.Ja znalazłem dwie miejscowości Przysłup, Dołżyca.Prosił bym o podpowiedź jakiś wiosek które mają w swojej ofercie noclegi a najlepiej żeby było jeszcze wyżywienie i co sądzicie o moich dwóch wyborach.Będą odpowiednie? Pozdrawiam

diabel-1410
    Guest

Domyślnie Odp: Gdzie mozna się wyciszyć i odpocząć?

Wola Michowa-dojście od Komańczy,ew Szwejkowo u Krysi Radosowej warunki tam może nie są jakieś wypasione ale jest ok-dostęp do tras od Komańczy -czerwony szlak z Woli Michowej też czerwony a od Krysi wyjście na Słowację

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Witaj na forum.
    Takich pytań było mnóstwo, wystarczy przejrzeć forum, a nie zakładać wciąż nowe wątki. Np. tutaj (moja odpowiedź na Twoje pytanie w poście nr 3) http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=5872

Tylko wszystko zależy kiedy jedziesz, bo w sezonie (lipiec-sierpień) to wszędzie jest dużo ludzi.

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Radomsko

Powiem szczerze ze nie zalezy mi na pokonywaniu szlaków, bardziej na zaszyciu się gdzies i podziwianiu przyrody, ewentualnie jakieś paru kilometrowe spacerki.Obejrzałem sobie miejsca które mi poleciłeś i wydają sie całkiem sympatyczne, dzięki.Na pewno będę czekał na dalsze sugestje i z zaciekawieniem studjował forum.Co od siebie możesz powiedzieć o Przysłupi i Dołżycy jak i o Woli Michowej oraz Szwejkowie.

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Mitsu Zobacz posta
    Powiem szczerze ze nie zalezy mi na pokonywaniu szlaków, bardziej na zaszyciu się gdzies i podziwianiu przyrody, ewentualnie jakieś paru kilometrowe spacerki.Obejrzałem sobie miejsca które mi poleciłeś i wydają sie całkiem sympatyczne, dzięki.Na pewno będę czekał na dalsze sugestje i z zaciekawieniem studjował forum.Co od siebie możesz powiedzieć o Przysłupi i Dołżycy jak i o Woli Michowej oraz Szwejkowie.
    Szczerze? Nic, te miejscowości znam albo ze słyszenia, albo tylko przejeżdżałem, przez nie. Od kilku lat jeżdżę we wschodnie Bieszczady i nasze marszruty też kierujemy bardziej na wschód.

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Radomsko

Sękowiec wydaje się na razie najlepszym wyborem wiesz jak wyglada sprawa w domku nadleśnictwa z zakwaterowaniem, to znaczy jakie warunki i atmosfera bo czytam że mają pokoje 1 osobowe i możliwość pełnego wyżywienia.

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Różne domki w różnych cenach, podsyłam link. Żarło we własnym zakresie, w domkach jest kuchenka, ale na porządny obiad można iść do Hotelu do pobliskiej Zatwarnicy. Nie trzeba być tam zakwaterowanym. Naprawdę dobre obiady.
    http://www.sekowiec.net/

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Radomsko

Znam tą stronę zapoznałem się z nią bardziej mnie jednak interesuje ta oferta tylko nie mogę nic wiecej znaleźć w internecie może ktoś pomoże.

Domek Myśliwski w Sękowcu Nadleśnictwa Lutowiska, tel.(013) 461-08-18

Położony w Parku Krajobrazowym Doliny Sanu, niedaleko osobliwość przyrodnicza: wychodnie skalne.
    16 miejsc w 1, 2 i 3 osobowych pokojach z pełnym węzłem sanitarnym, oraz 2 osobowy apartament. Wyżywienie na miejscu (śniadanie/kolacja: 10zł, obiad: 15zł).
    Obiekt znajduje się 500m od przystanku PKS Sękowiec.
    Cennik:
    od 45zł + VAT/doba za osobę. Dzieci do lat 7 gratis.

Bieszczadnik Awatar dziabka1
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    warszawa

Ja trochę oftopicznie.. Czy dałoby się w twoich wypowiedziach stosować znaki przestankowe? Bardzo trudno się czyta wypowiedź, która jest pisana ciurkiem. Będzie łatwiej.
    A co do zapoznania się z ofertą - może zadzwoń tam i zapytaj..

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

Nie można. Trzeba jechać gdzie indziej. W wielu nizinnych i wyzynnych rejonach Polski można zaznać jeszcze spokoju. Polecam bory i lasy Wielkopolski i Dolnego Śląska.
    Marcin

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)