Postaram się jakąś fotorelacje.Nie jestem wspaniałym pismakiem, jak juz pare osób tu zauważyło i zdążyło mi wytknąć :)Wieć opisy będą raczej skromne ale nie pozbawione faktów i moich własnych spostrzeżeń.Pozdrawiam.
Postaram się jakąś fotorelacje.Nie jestem wspaniałym pismakiem, jak juz pare osób tu zauważyło i zdążyło mi wytknąć :)Wieć opisy będą raczej skromne ale nie pozbawione faktów i moich własnych spostrzeżeń.Pozdrawiam.
Domek od wewnątrz zwiedzałem (polecam zapoznac sie z księgą pamiątkową),. Przyjmować Cie bedzie Krystyna , to b. miła pani (z nią możesz sobie jakieś posiłki załatwić). Napewno będziesz mile zaskoczony na początku a potem .... zadowolony z pobytu (czego Ci zresztą życzę)
PF
ps
jeśli coś jeszcze to pytaj
Jak wygląda sprawa z łazienkami, znaczy czy jest w każdym pokoju? Ile można utargować za pobyt 14 dniowy :).Na stronie jest informacja iż jest możliwość negocjacji ceny za pobyt powyżej 10 dni. Co jest z zakwaterowaniem jednej osoby?
Z tą ceną to chyba najprościej byłoby zadzwonić do właściciela obiektu i się zapytać, bo to on decyduje przecież ile i komu.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)