Różne domki w różnych cenach, podsyłam link. Żarło we własnym zakresie, w domkach jest kuchenka, ale na porządny obiad można iść do Hotelu do pobliskiej Zatwarnicy. Nie trzeba być tam zakwaterowanym. Naprawdę dobre obiady.
http://www.sekowiec.net/
Różne domki w różnych cenach, podsyłam link. Żarło we własnym zakresie, w domkach jest kuchenka, ale na porządny obiad można iść do Hotelu do pobliskiej Zatwarnicy. Nie trzeba być tam zakwaterowanym. Naprawdę dobre obiady.
http://www.sekowiec.net/
Znam tą stronę zapoznałem się z nią bardziej mnie jednak interesuje ta oferta tylko nie mogę nic wiecej znaleźć w internecie może ktoś pomoże.
Domek Myśliwski w Sękowcu Nadleśnictwa Lutowiska, tel.(013) 461-08-18
Położony w Parku Krajobrazowym Doliny Sanu, niedaleko osobliwość przyrodnicza: wychodnie skalne.
16 miejsc w 1, 2 i 3 osobowych pokojach z pełnym węzłem sanitarnym, oraz 2 osobowy apartament. Wyżywienie na miejscu (śniadanie/kolacja: 10zł, obiad: 15zł).
Obiekt znajduje się 500m od przystanku PKS Sękowiec.
Cennik:
od 45zł + VAT/doba za osobę. Dzieci do lat 7 gratis.
Ja trochę oftopicznie.. Czy dałoby się w twoich wypowiedziach stosować znaki przestankowe? Bardzo trudno się czyta wypowiedź, która jest pisana ciurkiem. Będzie łatwiej.
A co do zapoznania się z ofertą - może zadzwoń tam i zapytaj..
Jeżeli tylko ktoś przez to poczuje się lepiej to ja postaram się spełnić Twoją prośbę, ale wiem że w języku polskim nie istnieje błąd wynikający z za długiego zdania.Ja dodam od siebie.Moja polonistka też nie mogła ze mną wygrać, ponieważ nie ma takiego błędu w języku polskim - za długie zdanie.A ona musi uczyć w oparciu o wiedzę na temat zasad jakie panują w języku a nie wymyślać rzeczy z "kosmosu" które nie mają żadnego uzasadnienia w teorii.Pozdrawiam :)
Ostatnio edytowane przez Mitsu ; 13-03-2010 o 15:29
Ja niestety nie bardzo rozumiem problem. Obawiam się, że może być tak drogi kolego, że zamiast się wyciszyć to się jeszcze bardziej zestresujesz, bo przyjedziesz w poszukiwaniu magicznej ciszy i ukojenia duszy i tak będziesz jej długo szukał, że nerw Cię chwyci.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki