Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: aparat dla buby

Mieszany widok

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Domyślnie Odp: aparat dla buby

Buba bierz tego fujika co Andrzej Ci na KarpatachWschodnich poleca
    (http://www.fotopolis.pl/index.php?n=10336 link dla pozostałych).
    Wygląda rewelacyjnie!Mnie odstrasza tylko waga, ale ja potrzebuję jako drugi aparat, a nie jako jedyny.
    Fujiki mają bardzo fajne matryce z super kolorkami, balans bieli żadko się myli, no i w ogóle, a tu dodatkowo masz obiektyw od 24mm i filmy HD, no i paluszki
    Jakoś do mnie nie przemawiaja akumulatorki i prąd raz na 2 tygodnie. Mam do swojego kupę zamienników, ale słabo trzymają , a nawet bardzo słabo, a orginalne są drogie, no ale przy lustrze może inaczej niż przy kompaktach, więc się nie upieram.

edit:
    jeszcze go nie ma w sklepach;-) i nieosiągalne są przykładowe fotki, więc poczekamy, ale bardzo mi się podoba
    Ostatnio edytowane przez Krysia ; 15-03-2010 o 09:44
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    Jakoś do mnie nie przemawiaja akumulatorki i prąd raz na 2 tygodnie. Mam do swojego kupę zamienników, ale słabo trzymają , a nawet bardzo słabo, a orginalne są drogie, no ale przy lustrze może inaczej niż przy kompaktach, więc się nie upieram.
    Oryginalny aku do mojego Canona kosztuje chyba 250zł,zresztą zdechł po 3 latach.Zamiennik kosztował 80zł,nie najtańszy (najtańsze są po35),pojemniejszy,japoński i żyje już 6 lat.Ale o aku trzeba dbać, czyli co jakiś czas rozładowywać go do końca i naładować na maxa.

PS Widzę że proponujecie bubie jakoweś hybrydy,ale one mają wszystkie wady luster i wszystkie wady kompaktów łącznie.Jak ma być wielkie i ciężkie,to już chyba lepsze lustro...
    Pozdrav

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Wiesz co zobacz jakie fotki Marcin robi fujikiem właśnie-taką starszą wersją tego-nie ma się do czego przyczepić.
    Mi się tak ten fujik spodobał, że zapisałam się na testy jego za 2 tygodnie i zobaczymy.FujiFilm Polska się nie boi dać nam go do zabawy, choć wie, że obsmarujemy ich jak coś na lewo i prawo, więc jestem bardzo ciekawa. Kto wie czy on nie zastąpi mi jednak o półtora kilo cięższego lustra ze szkłami.
    Ostatnio edytowane przez Krysia ; 15-03-2010 o 15:38
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    Kto wie czy on nie zastąpi mi jednak o półtora kilo cięższego lustra ze szkłami.
    Jak będziesz za bezcen oddawać swoją szerokowidzącą Sigmę to stoję pierwszy w kolejce
    Czterech panów B.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)