witam bieszczadników
od dwóch lat jeśli nie dłużej marzy mi się urlop w bieszczadach. w tym roku na początku września zrealizuję swoje marzenie (w końcu po to są). ale..
no właśnie to "ale" kieruję do was. W planach mamy wyjazd w 6 osób i 1,5 roczny syntak więc kwestia dobrego zakwaterowania. od miesiąca przeglądam oferty poczynając od Mucznego przez Smolnik, myslałem o Bystre, ostatnio Wetlina no i Ustrzyki Górne (ze względu na swoje położenie) ale w Ustrzykach najmniej propozycji noclegów znalazłem w necie. Stąd pytanie do pomocnych znawców. Mi w głowie tylko szlaki, połoniny, szczyty i tak bez końca ale żona i pozostałe kobiety w tym 1,5 roczny synek nie będą zachwyceni więc dla nich pozostanie zorganizowanie innych atrakcji. w bieszczady dostaniemy sie samochodem. Zakładam że pozostaną cztery koła do dyspozycji innych, mi z innymi pozostaną nogi
tak więc czy wybierając sie na szlak i wracając inną drogą mogę liczyć na jakiś transport ze strony zamkieszkałych w bieszczadach?
narazie tyle pytań do was mam. inne napewno wkrótce.
naprawdę będę wdzięczny za wszelkie wkazówki, podpowiedzi i odpowiedzi.
pozdrawiam
Edit: Dokleiłam ten post do istniejącego wątku o podobnej tematyce... Proszę sprawdzać przed zamieszczeniem zapytania, czy nie istnieje na forum już takie pytanie... Pozdrawiam k_b

Odpowiedz z cytatem
Zakładki