wolnego, po co zaraz bana.
Jedna apetyczna elfica na forum zawsze się przyda. :)
wolnego, po co zaraz bana.
Jedna apetyczna elfica na forum zawsze się przyda. :)
Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 02-04-2010 o 11:04
Sapere aude.
ja dostałem...i co z tego ? jaki problem ? ...przecież można to zignorować , po prostu olać i już...
Spam trzeba tępić, tak jak chwasty na działce. Nie można tego ignorować bo się rozlezie.
Czterech panów B.
Spamowanie można olać, ale zamieszanie w szał-boksie i publiczne wyzwiska pod adresem jednej z użytkowniczek, to za dużo. Prześledźcie sobie archiwum szał-boksa, jak chcecie.
Ja dostałam spamik na priwa dwa razy - raz grzecznie odpowiedziałam, dostałam drugi identyczny, już olałam.
pozdro
madzia
PS Jest to chyba jedyne znane mi forum, na którym tak ostro reaguje się na próby spamu. I dobrze, bo efektem jest prawie całkowity brak trolli.
Ostatnio edytowane przez dziabka1 ; 02-04-2010 o 13:41 Powód: -
Otóż to. Nie widzę problemu w incydentalnej wiadomości z jakąś (nawet komercyjną) informacją wysłaną do wirtualnych znajomych. Ale ta akcja trwała 2 dni, nie ograniczała się do jednej wiadomości, była prowadzona przez osobę, która tylko w tym celu się tu zarejestrowała, no i pojawiły się publiczne bluzgi, więc no mercy.
Przy okazji prośba - zgłaszajcie modom przypadki spamowania na PW, bo tego na zewnątrz nie widaćNo i nie ma opcji raportowania, jak w przypadku złych postów. Ja dowiedziałem się o tej akcji od forumowiczów m.in. via Skype.
No i nie od rzeczy będzie także przypomnieć o dostępnej na forum opcji "Ignoruj", która umożliwia omijanie postów i wiadomości wyprodukowanych przez konkretnych użytkowników![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)