Pokaż wyniki od 1 do 10 z 132

Wątek: Para prezydencka spocznie na Wawelu, w krypcie obok Józefa Piłsudskiego

Widok wątkowy

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: Para prezydencka spocznie na Wawelu, w krypcie obok Józefa Piłsudskiego

Cytat Zamieszczone przez robines Zobacz posta
    musze Cię zapytać o niesmaczność i podłość tego artykułu? Co masz na myśli używając zwrotów dobrze mi znanych z pewnej gazety codziennej? To że teraz nie wypada,że jest żałoba i inne takie?
    Ta, uważam, że TYM BARDZIEJ TERAZ nie wypada dokonywać osobistych rozliczeń i wylewać żali, a temu głównie jest poświęcony ten tekst, nie pamięci Lecha Kaczyńskiego.

Czy ataki na śp.prezydenta były wg.Ciebie także podłe i niesmaczne? A teraz to co jest nadawane w tv,ta rodzinna sielanka Marylki i Leszka(),te uśmiechnięte buzie itp.Wg.mnie to jest podłość największej miary.
    Oczywiście, że wiele ataków na Prezydenta było podłych i niesmacznych - taki mamy poziom kultury politycznej i dziennikarskiej w tym kraju. Nie sądzę jednak, żeby największymi wrogami Lecha Kaczyńskiego byli - wymieniani tu - Olejnik i Miecugow. A co do zdjęć Ś.P. Pary Prezydenckiej - jakie fotografie chciałbyś teraz w mediach oglądać? Prezydenta z zaciętą twarzą albo rozczochraną Prezydentową?

Ja się nie wstydze tego że jestem pisiorem,słabo wykształconym z małej miejscowości moherem ,głosowałem na Lecha Kaczyńskiego i pewnie zrobiłbym to samo gdybym mógł...
    No i super. Ale jakie to ma znaczenie w tej dyskusji?

Ja akurat nie głosowałem na Lecha Kaczyńskiego, nie był "moim prezydentem", nie akceptowałem Jego sposobu uprawiania polityki i wiele razy publicznie dawałem temu wyraz. Ale nie wyobrażam sobie, żebym miał akurat teraz rozpisywać się o swoich zastrzeżeniach. Nie uważam również, że jeśli teraz uklęknę przy Jego trumnie i oddam Mu cześć, będę hipokrytą.
    Pozdrawiam

PS. I bez offtopów proszę :P
    Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 15-04-2010 o 14:07 Powód: dopisek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)