Wszystkich obecnych bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków 28.04.10 tak ok 9 rano. Ci z was którzy wiedzą trzymać bedą na pewno a resztę o to proszę-wyjaśnię już 29
Wszystkich obecnych bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków 28.04.10 tak ok 9 rano. Ci z was którzy wiedzą trzymać bedą na pewno a resztę o to proszę-wyjaśnię już 29
Ja trzymam od chwili otrzymania wiadomości i proszę Anioły, żeby były przychylnie pomocne. To musi się udać!!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Ja też trzymam;-)))mocnoooooooooooooooooooo
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No dobrze -dla nie wtajemniczonych-prośba o trzymanie kciuków byla spowodowana tym że startowałem w przetargu o Bacówkę pod Honem.Przegrałem z dziewczyną z Poznania,nie wiem o jaką kwotę gratuluję nowej prowadzącej,a sam czekam na następny przetarg,a może sam coś kupię i będę tam gospodarzył-dzięki dla tych którzy mnie wspierali
szkoda;-(
no ale będzie dobrze!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Ostatnio edytowane przez PiotrB ; 28-04-2010 o 23:26
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny :)
Diabeł - orientujesz sie od kiedy nowa osoba będzie tam gospodarzyć? Rezerwowałem noclegi okołorzeźnickie (3-5.06) to babka spod Honu mówiła mi że wtedy pewnie będzie juz nowy gospodarz... dzięki!
P.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki