Już wiem na 100% - będę Niestety w wersji minimum, czyli sam i od piątku do niedzieli
Już wiem na 100% - będę Niestety w wersji minimum, czyli sam i od piątku do niedzieli
<chlip> a ja .. , a ja znów nie mogę.. , trzeci rok niepowodzenia po 3-ch dobrych , mam nadzieje iŻ fatum przeminie . Nie aneksowałam sie aby nie zapeszyć , nie zadziałało . Jesienią, pod koniec września choćby sie waliło i paliło muszę być
To ja się zgłaszam jako rezerwowy (jak się nie zgłosi nikt bardziej odpowiedni). Miejsc wolnych 3, chciałem wracać w poniedziałek, w niedziele też mogę jak zdrowie pozwoli (mam nadzieję że nikt nie przywiezie alkomatu). Zapraszam.
....................... Pozdrawiam + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Przybędę z Żanetką w czwartek z wieczora, uciekamy w sobotę w nocy. Wiem, że trochę dziwnie, ale to ze względu na Majeczkę, która zostaje na dwie nocki z teściami.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Będę i ja. 10-20 maja.
Ostatnio edytowane przez WojtekMyśliwiec ; 08-05-2010 o 22:53
Ja i SB już siedzimy pod Caryńską. Pozdrawiamy wszystkich , ze szczególnym uwzględnieniem Krysi - Orsini.Krysiu jak przyjedziesz na KIMB to dostaniesz od nas odznakę geocachową i krople 95%.
Ja zdaje się będę od soboty 15 maja do soboty 15 maja
Czy ktoś może nie może sypiać rano i ma ochotę wyjechać po mnie ok 7mej rano do Sanoka 15 maja?
Wiedziałam
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Drogi Pastorze! Jesteś doskonałym kompanem do jazdy!
mAAtylda
Z przykrością muszę donieść, iż w powodów różnych (głównie braku czasu oraz pilnych spraw do załatwienia a także z konieczności dostosowania się do współpasażera) na KIMBie madzi nie zobaczycie.
Ale nie martwta się, będę w niedzielę i poniedziałek całkiem blisko - w niedzielę w Bartnem (od późnych godzin wieczornych), w poniedziałek w Łosiach i na bazie w Regetowie. Gdyby kto miał potrzebę, zapraszam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki