Dostałem też taką podpowiedź, co o tym myślicie ;]Mi najbardziej podoba się droga na pikuj z Libuchory przez Starostynę. Sama Libuchora to magia, tam czas zatrzymał się. Prosiłam Joorga, może Ci pomoże.
Dostałem też taką podpowiedź, co o tym myślicie ;]Mi najbardziej podoba się droga na pikuj z Libuchory przez Starostynę. Sama Libuchora to magia, tam czas zatrzymał się. Prosiłam Joorga, może Ci pomoże.
Zostałem wywołany do tablicy przez Lucynę nie ze względu na moja wiedzę o tamtych stronach , a dlatego że się znamy osobiście.
Tu na forum jest wielu Ludzi z naprawdę dużą wiedza o Karpatach Wschodnich, są Przewodnicy i zapewne Ci lepiej podpowiedzą.
Jeżeli macie zamiar być na Równej i Pikuju , z dojazdem własnym samochodem, to zdecydowanie radzę to zrobić od Zakarpackiej strony.
Można samochodem podjechać od Użoka w kierunku na Perechrestny i dalej do Szerebowiec , skąd możecie wejść na Pikuj i z powrotem zejść do samochodu. Następnie przemieścić się samochodem pod Poł Równą.
A tak naprawdę po co ta Równa , chyba zobaczyć pozostałości po "niezwyciężonej"armii radzieckiej.
Lepiej idżcie na Ostrą Horę, zatrzymując się w Perechrestnym, a potem Pikuj z Szerebowiec, przynajmniej nie stracicie czasu na dojazdy.
PS. Proponuję Moderatorowi przenieść ten temat do działu Karpaty Wschodnie .
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)