Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Czy ktoś z pokrzywdzonych moim jabłkowym winem próbował tego wyrobu. Moja ciekawość ma podłoże czysto techniczno - technologiczne, a pytanie brzmi: jakie wrażenia ?
Ja też próbowałem. Bardzo mi pasowało, efektów ubocznych nie stwierdziłem.
Czterech panów B.
Wzięło mnie na wspomnienia! Czy ktoś wie dlaczego nie można otworzyć zdjęć?? (moich też nie ma!)
WUKA
www.wukowiersze.pl
Zdjęcia wstawiane na forum z serwerów zewnętrznych mają taką właśnie przypadłość, że czasem znikają. Przyczyny mogą być różne, np. serwer zmienia politykę i przechodzi na system płatnej subskrypcji kasując z automatu zdjęcia powyżej określonego progu jeżeli właściciel nie zapłacił (tak zrobił niezmiernie popularny kilka lat temu ImageShack).
Nie jest to sprawa związana z silnikiem forum i nie ma na to lekarstwa innego, niż edycja postów i uaktualnienie linków do zdjęć (zakładając, że właściciel zdjęć ponownie gdzieś je w sieci zawiesi).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki