Hello! Drogi autorze! Według mnie, jeśli masz możliwość dojazdu z Krakowa to skorzystaj z SanBus-a do którego link masz powyżej. Jeśli nie byłoby miejsc to jest jeszcze firma AirBus, która kursuje z Krakowa do Sanoka a z Sanoka masz praktycznie co pół godziny autobus do Ustrzyk Dolnych. Z Sanoka jedzie też parę autobusów do Zatwarnicy i Ustrzyk Górnych przez Ustrzyki Dolne, ale jak nie będzie Ci się chciało czekać to jedź bezpośrednio do Ustrzyk Dolnych i tu sobie poczekasz chwilkę na stacji, albo staniesz na wylotówce do Górnych i chwila moment coś złapiesz (jak jadę to też zawsze zabieram)
P.S - Specjalnie dla Ciebie znalazłem połączenie z mojego miasta o którym nawet nie wiedziałem - http://www.sprinter-bus.pl/rozklad.html bezpośrednio do Ustrzyk Dolnych z Rzeszowa, i ostatnio dzwoniłem też do gościa, który jeździ na trasie Rzeszów - Polańczyk (koło Soliny) tylko nie mogę znaleźć jego strony, ale jak znajdę to wkleję. Gdybyś wybrał to drugie połączenie to dojeżdzasz sobie do Uherzec Mineralnych i czekasz chwilkę na autobus do Ustrzyk Dolnych

Odpowiedz z cytatem