Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Praca licencjacka (Bieszczady)

Widok wątkowy

zamyślona
    Guest

Exclamation Praca licencjacka (Bieszczady)

Witam wszystkich Mam do Was sprawe... Za rok bede sie bronila(licencjat),a prace mam na temat "Analiza usług swiadczonych w gospodarstwach agroturystycznych na przykladzie wybranego regionu Bieszczad" i wlasnie musze sobie wybrac jakis ciekawy region (conajmniej 10 gospodarstw agroturystycznych). Moze ktos cos doradzi jaki region najlepiej wybrac? Powiem szczerze,ze co jakis czas jezdze w gory,ale w Bieszczadach jeszcze nigdy nie bylam i nie bardzo sie orientuje, co? jak? gdzie? Teraz bedzie okazja dowiedziec sie duzo na temat Bieszczad i je odwiedzic, ale poki co mam raptem pare dni na wybranie regionu, ktory bede analizowac pod wzgledem agroturystyki i naprawde nie bardzo wiem co wybrac :/ z tego co widze to wiekszosc osob na tym forum to prawdziwi znawcy Bieszczad i licze na to,ze mi pomozecie i cos doradzicie,ktory region Bieszczad i ewentualnie jakie gospodarstwa turystyczne najlepiej odwiedzic i przeanalizowac, oraz opisac w swojej pracy. Bede bardzo wdzieczna, za kazda pomocna wskazowke pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez zamyślona ; 30-05-2010 o 21:37

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)