Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Praca licencjacka (Bieszczady)

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2006
    Rodem z
    Poznań/Szczecin

Domyślnie Odp: Praca licencjacka (Bieszczady)

(jestem pod dwóch głębszych).....

masz full czasu.... wyjedź w Bieszczady na dwa-trzy tygodnie, pogadaj z ludźmi, przejdź się po dolinach i wioskach... łatwiej będzie złapać kontekst i próbe badawczą...

idę się dalej napawać procentami, niedziela w końcu jest...

P.
    "There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs

zamyślona
    Guest

Generalnie to temat nie jest ustalony, tylko jest wstepny i milo by bylo gdyby ktos normalnie odpowiedzial na pytanie, a nie czepail sie formy, czy tez tego, ze zle odmienilam...Co do czasu to wlasnie go nie mam, bo na srode musze juz dac odpowiedz co wybralam,a na sobote mam juz przyniesc gotowy plan i wstep. Ogolnie chodzilo mi o to,zeby ktos podal jakas ciekawa miejscowosc, rejon, obszar, cokolwiek...gdzie sa bardzo dobrze rozwiniete uslugi agroturystyczne i warto tam przyjechac, przeanalizowac, opisac...Chcialam sie kogos poradzic, bo ciezko tak wybrac miejsce, gdzie sie nigdy nie bylo i nie bardzo czlowiek sie orientuje co i jak. Łatwiej by mi bylo, jakbym od razu konretnie miala podane o czym mam pisac, a tak wiem, ze Bieszczady, czyli wybor jest duzy, a jak wiadomo im wiekszy wybor, tym trudniej wybrac W sumie dzisiaj troche posiedzialam nad tym i mam kilka opcji, teraz tylko trzeba wybrac ta najlepsza.

Cytat Zamieszczone przez zamyślona Zobacz posta
    Generalnie to temat nie jest ustalony, tylko jest wstepny i milo by bylo gdyby ktos normalnie odpowiedzial na pytanie, a nie czepail sie formy, czy tez tego, ze zle odmienilam...Co do czasu to wlasnie go nie mam, bo na srode musze juz dac odpowiedz co wybralam,a na sobote mam juz przyniesc gotowy plan i wstep...
    Skoro nie masz czasu to mam dla Ciebie gotową receptę:

Jedź jak najszybciej do Polańczyka, weź stolik i krzesełko przenośne (ew. parasolkę gdyby padało - najlepiej taką ogrodową), usiądź przy osiedlu "Na Górce" (tam jest co najmniej 10 "gospodarstw agro..." - dokładnie tam gdzie z głównej drogi Myczków-Polańczyk wjeżdża się na to osiedle i przepytaj wszystkich "agroturystów" o to co chcesz wiedzieć. A ze zbliza sie dlugi weekend, to w jeden dzien masz gotowy material do pracy.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)