Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Hallo,
witam po dosc dlugim czasie.
Czy cos sie zmienilo w tej kwesti?
http://www.youtube.com/watch?v=cxM2MQShOoE
Dalej sa tacy,ktorzy sadza ze to wszystko czysta bzdura.
A moze nie,warto czasami spojrzec w gore,aby sie przekonac ze jest inaczej.
Nic się nie zmieniło.
Nadal kilkanaście linii lotniczych w porozumieniu z Iluminati, Templariuszami, Masonami i zdrajcami Tuska opryskuje świat chcąc wytruć ludzkość. Bo jak już wymordują ludzkość, to przejmą całe jej bogactwo.
Tak więc wróć ... za dwa lata i odśwież wątek![]()
Wlasnie widze!
Postaram sie,dziekuje!
Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ani ufo, Iluminatów czy czego tam jeszcze, ale staram się wysłuchać i pojąć, więc film obejrzałam. I nasuwa się pytanie, cokolwiek to jest i jeżeli faktycznie są to trucizny, to ja chciałabym o tym oficjalnie wiedzieć, bo nie raz widziałam na Irlandzkim niebie te smugi, jak zwał je tak zwal, ale faktem było, że nie znikały, a w bezchmurne dni dało się zaobserwować latające samoloty pozostawiające właśnie takie długie, nie znikające smugi i dziwnie one układały się w taką równiutką krateczkę. Zapamiętałam to akurat, bo w Irlandii mało kiedy zdarzają się bezchmurne dniI jeszcze jeden fakt, który gdzieś się tam przewinął w filmie; kiedyś czytałam o proteście amerykańskich pilotów, którzy sprzeciwiali się tym opryskom z samolotów i strajkowali, że nie będę tego już robić. Nie wiem jaki to miało odzew, bo gdzieś mi coś się tylko obiło o uszy.
Miło by było gdyby wywiązała się jakaś merytoryczna dyskusja, bo poświęciłam 2h czasu na oglądnięcie filmu. Pozdrawiam :)
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Na początek:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chemtrails
http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtra...spiracy_theory
potem:
https://www.google.pl/search?q=chemt...a&channel=fflb
Szybko się przekonasz, że teoria nie zachęcająca do ciekawej dyskusji. Moim zdaniem ciekawsza dotyczy ingerencji obcych.
Reptilianie są wśród nas!!!
![]()
Nie wiem co pragniesz mi zasugerowac i o jakich teoriach piszesz.
Gdy pod koniec lat 90-tych kupilem kawalek ziemi w Bieszczadach to moglem patrzec i podziwiac piekne i czyste bieszczadzkie niebo.
Gdy piertwszy raz zauwazylem te rozchodzace sie g...... po niebie to myslalem ze mnie szlag trafi.
Co niktorzy probuja pisac jakis bzdety o smugach skondensowanych,pytam sie tych wolnomyslicieli gdzie oni zyja i jak mozna sie dac tak otumanic.
Jednak jak sie tylko patrzy pod nogi i w TV lub PC to trudno patrzec w gore i widziec co sie tam u gory dzieje.
Prawie w calej Europie,USA sie o tym bebni,a tutaj dalej sie wierzy w "puklate aniolki".
Przeniesiono tez ten watek,gdyz co ma czyste piekne niebo z " Bieszczady praktyczne".
Dla niektorych nic,gdyz wedrujac po Bieszczadach widza tylko wlasne buty,a moze nawet nie to.
Ostatnio edytowane przez bies.. ; 02-01-2013 o 01:39
Pamiętam te smugi od zawsze, a ruch lotniczy jest obecnie znacznie bardziej natężony.
Nie widzę też sensownego celu - jeśli to celowe działanie - poza chęcią wymordowania ludzi, tylko po co? jaki zysk miała by ta organizacja, w jaki sposób by na tym skorzystała? kto taka organizacje tworzy i jak broni siebie samego przed szkodliwym wpływem tychże smug?
Na całym świecie "bębni" się o wielu teoriach, od Strefy 51, przez Kennedy'ego, WTC, czy Chemtrails, stąd moje zaszeregowanie ich do gatunku reptilian i innych.
Witaj
Eeee, wcale nie. Coś co poza obserwowalnym wymiarem - nie istnieje. Oni tworzą fiction z tego co obserwują, a nie mają pojęcia jak to zrozumieć.
Jak pierwotni. Gdzie Gromowładny stał się bogiem.
Ale zastanawia mnie dlaczego Ty i Wojtek zabieracie w tym głos.
I ciągnięcie to badziewie do kolejnego postu.
Radziłbym tym wszytkim zwolennikom teori wszelakiej maści, aby zstąpili na Ziemię Naszą
i uruchomili zmysł powonienia.
I obudzili się i spojrzeli, czy aby czegoś nie zapomnieli.
Ci ich sponsorzy wyprawiają bardziej kosmiczne rzeczy na tej Ziemi.
A psycholi poddać delikatnej terapi pośród pachnących kwiatów,
przy delikatnej muzyce itp
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)