Kurdę
Usuwam dubla bo niby za długo pisałem.
Kurdę
Usuwam dubla bo niby za długo pisałem.
hallo,
Chciałem jedynie dodać ,że rozprzestrzenianie związków siarczkowych dokonuje się w bardziej perfidny sposób.!!!
otóż,chemtrailczycy trują nas już z powierzchni ziemi !!!
...i doskonale się wtopili w mieszkańców mojej
miejscowości...powiem więcej...są moimi sąsiadami!!!
codziennie spoglądam w niebo ,i co widzę ...smugi(pionowe i poziome) w różnorakich kolorach(tęcze widziane w nocy ,to żadna rewelacja !!! ,bywa że nawet czubków swoich butów nie widzę...tak skondensowana mieszanka zostaje stosowana!!!);
mieszkają tuż obok i wypuszczają poprzez kominy swoich domów trujące (aromatyzowane plastikowymi i gumowymi środkami) związki-nie tylko wyżej wymienionych siarczków,...o zgrozo!!!
ale... śpijcie spokojnie--- rozpoznałem wroga!
najczęściej "persistant contrails" wypuszczają wieczorami
...gdy temperatura spada poniżej zera...,
ha, nasycenie i długość "oprysków" jest proporcjonalna do ujemnej temperatury ...
dodatkowo działają bardziej na ocieplenie klimatu niż schładzanie...
(ostatnio,w trakcie rozmowy ,podczas odśnieżania, jeden z sąsiadów mówił o jego marzeniu,że jego dom stoi nad laguną,a jego dzieci baraszkują w wodzie z delfinami ,a on sam z syrenami ...)
w trakcie działań depopulacji świata ,nie wypuszczają swoich dzieci na podwórko ,i sami nie wychodzą ...a jedynie obserwują świat przez okna (potrójnie zespolone szyby !!!)
Wyniszczenie układu immunologicznego nie pochodzi już ze specjalnie zabudowanych zbiorników przelatujących samolotów !!!
aaa ...związki siarkowe wchłaniają energię słoneczną i rozpraszają fale świetlne ...tzn.energia słoneczna zostaje pozbierana do specjalnych (PCV PP) opakowań i wytransportowana w przestrzeń kosmiczną ,w celu podgrzewania oceanów na planecie chemtrailczyków.
to pisze pierogowy ,sługa uniżony ,
który zamieszkuje miejsce,które naukowcy uznali ,jako region ,gdzie wszelkie oznaki życia były niemożliwe.
naukowcy na usługach chemtralilczykowych konsorcjum .
nie bagatelizujmy tematu ,
absolutnie !!!
pewnie oszczędności skłoniły chemitrailczyków do tych,nowatorskich działań z powierzchni ziemi !!!
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Na Święta kupiłem butelkę wina ( a stać mnie, a co). A tam drobnym druczkiem "zawiera siarczyny". ZGROZA
I jak pić, Panie Premierze?
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Najlepiej z gwinta, na łonie przyrody podziwiając chemtrails.
Kurka - premierem nie jestem a rady niepytany daję. Może w przyszłości zostanę?![]()
W tym doborowym towarzystwie "miłośników Bieszczad i Przyrody" to tylko można sie jedynie "napić" i wówczas będzie się na tym samym poziomie.
Ja jednak nie piję dlatego jestem na niższym i nie będę zabierał głosu w innych kwestiach tutaj wypowiedzianych,gdyż nie warto.
Przekonywać też nie mam zamiaru no bo kogo jak wszyscy sie z wszystkim godzą.
Ja mam teorię spiskową,którą wyssałem sobie z palca tylko nie wiem którego.
W innych krajach też są tego samego pokroju ludzie jak ja i ssają te same spiskowe tematy.
No coż do pewnych spraw powinno sie dorosnąć,ale u was nie ten etap.
Ci którzy więcej widzą i słyszą jak cała masa to spiskowcy i jeszcze coś tam............
Więc myślcie że te chmurki to tylko więcej latających samolotów i nic więcej,
a mnie i tak cholera bierze jak widze to świństo na pięknym Bieszczadzkim niebie.
Co wam oczywiście nie przeszkadza.......................
Wszystkiego Dobrego w Nowym Czarodziejskim Roku 2013 Wam wszystkim życzę![]()
bies.. - bardzo Cię proszę o powstrzymanie się od osobistych wycieczek.
Czterech panów B.
W temacie tematu jestem neutralny, ale ciutkę mnie zabolało szyderstwo...jak w cytacie.
Jestem z tych co mogą się napić, ale co to ma do rzeczy? A do tego jeszcze moja niedorosłość??
A może jestem zbyt wrażliwy bom i dziecko i do tego dziecko pijące?
I cytując dalej:
Pozdrawiam
Znaczy się, że też postuluję o powstrzymanie się...
Przepraszam jeśli niejasno sformułowałem
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)