Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ani ufo, Iluminatów czy czego tam jeszcze, ale staram się wysłuchać i pojąć, więc film obejrzałam. I nasuwa się pytanie, cokolwiek to jest i jeżeli faktycznie są to trucizny, to ja chciałabym o tym oficjalnie wiedzieć, bo nie raz widziałam na Irlandzkim niebie te smugi, jak zwał je tak zwal, ale faktem było, że nie znikały, a w bezchmurne dni dało się zaobserwować latające samoloty pozostawiające właśnie takie długie, nie znikające smugi i dziwnie one układały się w taką równiutką krateczkę. Zapamiętałam to akurat, bo w Irlandii mało kiedy zdarzają się bezchmurne dniI jeszcze jeden fakt, który gdzieś się tam przewinął w filmie; kiedyś czytałam o proteście amerykańskich pilotów, którzy sprzeciwiali się tym opryskom z samolotów i strajkowali, że nie będę tego już robić. Nie wiem jaki to miało odzew, bo gdzieś mi coś się tylko obiło o uszy.
Miło by było gdyby wywiązała się jakaś merytoryczna dyskusja, bo poświęciłam 2h czasu na oglądnięcie filmu. Pozdrawiam :)

I jeszcze jeden fakt, który gdzieś się tam przewinął w filmie; kiedyś czytałam o proteście amerykańskich pilotów, którzy sprzeciwiali się tym opryskom z samolotów i strajkowali, że nie będę tego już robić. Nie wiem jaki to miało odzew, bo gdzieś mi coś się tylko obiło o uszy.
Odpowiedz z cytatem