Cytat Zamieszczone przez bies.. Zobacz posta
In diesem Sinne wünschen wir Ihnen, Euch und uns allen zusammen schöne, friedliche Weihnachten und ein gutes, von Glück und Erfolg begleitetes Neues Jahr!

Liebe Grüße
vom Sauberer-Himmel-Team
bies

hallo,

kurczaki w kropki !!!.

rozumiem już ,że Twoja forma porozumiewania się z człekokształtnymi ,jest taka i...inaczej nie potrafisz...
trudno, taki los :(
bystry jesteś...(to odnośnie mojego, narcystycznego traktowania forum),
przejrzałeś mnie -gratulacje !!! (dlatego odpisuję :) )
ale ,
chyba nie na tyle ,żeby skojarzyć mój wcześniejszy tekst z zagadnieniem :(
reasumując...
co do istnienia geoinżynierii -to chyba nikt tutaj temu nie zaprzecza;
co do rozpylania w atmosferze siarczanów celem zmniejszenia Albeda powierzchni ziemi wykorzystując odbijalność chmur -z tym co niektórzy może i się spotkali ,bo to jedna z nowszych technologii w inżynierii pogody i klimatu;

hi,hi,hi
poprzez szperanie za informacjami na temat "rozsiewania" znalazłem też nawet opis patentów dotyczących karmienia fitoplanktonu-oceanicznego -siarczanem żelaza !!!.

jesteś czujny i to chwalę...ale mam wrażenie ,że dostrzegasz więcej,...
nie twierdzę ,że nie myslisz racjonalnie (ja ,przyznaję myślę rzadko),ale wydaje mi sie ,że troszkę Twoja logika postrzegania została,...że tak powiem :lekko wmanipulowana .
koleżanka Perswazja,poprzez swój naturalny ,niewymuszony wdzięk może zaprowadzić ścieżką na... bagna.

na ludzkiej niewiedzy i braku umiejętności wyciągania wniosków bazuje przekaz medialny .(i tutaj nie ma ...jaj )
Tv,net ,telemarket,oświadczenia polityczne itd-.
Miejsce i podatność gruntu do tworzenia teorii spiskowych -jakość przednia.

Mała chwilka nieuwagi i... już,już wciska się w życie -następna koleżanka ...Paranoja...a tuż za nią podąża Nienawiść
.(może...już zadomowiły się u Ciebie? )

fajna ta linkowa korespodencja z dojczlandowymi przyjaciółmi ( Goethe i jego język ojczysty-zawsze mnie intrygował, :)
podoba mi się nazwa grupy : Zespół Czystego Nieba :)
z tą ,tekstową, niemiecką,wyrafinowaną uprzejmością dorastałem !

widzę,że poruszasz się w germanistycznych info- to zapodam Ci również tekst ....Bundesministerium für Bildung und Forschung...i ...pewnie to woda na Twój młyn,
bo to jest potwierdzenie...
(powtarzam do znudzenia-to tekst pisany przez speców)

http://www.bmbf.de/de/8493.php
jest tam również w zakładce -wersja angielska (oby ktoś sobie nie przetłumaczył sam !!! )

sługa uniżony
pierogowy
(wybacz...przecież Narcyz to moje ukryte imię :) )
-uczestnik 88-89 protestu przeciwko budowie Elektrowni Jądrowej w Żarnowcu,
-uczestnik protestu utworzenia składowisku odpadów radioaktywnych w Międzyrzeczu ,
-uzyskał decyzję (po 16 latach starań )o przeniesieniu słupa trakcji elektrycznej 440 z obrebu działania st.p.magnetycznego
-jednorazowo zjadł 114 pierogów.

PS.
Jeśli chcesz wymieniać się impertynencjami typu: wy niedobrzy i ja prorok...to zapraszam do Dojo tzn:

http://forum.bieszczady.info.pl/show...a-do-fechtunku

PS2.
o ile traktujesz to jeszcze jako... irrelewantne.