bies
hallo,
kurczaki w kropki !!!.
rozumiem już ,że Twoja forma porozumiewania się z człekokształtnymi ,jest taka i...inaczej nie potrafisz...
trudno, taki los :(
bystry jesteś...(to odnośnie mojego, narcystycznego traktowania forum),
przejrzałeś mnie -gratulacje !!! (dlatego odpisuję :) )
ale ,
chyba nie na tyle ,żeby skojarzyć mój wcześniejszy tekst z zagadnieniem :(
reasumując...
co do istnienia geoinżynierii -to chyba nikt tutaj temu nie zaprzecza;
co do rozpylania w atmosferze siarczanów celem zmniejszenia Albeda powierzchni ziemi wykorzystując odbijalność chmur -z tym co niektórzy może i się spotkali ,bo to jedna z nowszych technologii w inżynierii pogody i klimatu;
hi,hi,hi
poprzez szperanie za informacjami na temat "rozsiewania" znalazłem też nawet opis patentów dotyczących karmienia fitoplanktonu-oceanicznego -siarczanem żelaza !!!.
jesteś czujny i to chwalę...ale mam wrażenie ,że dostrzegasz więcej,...
nie twierdzę ,że nie myslisz racjonalnie (ja ,przyznaję myślę rzadko),ale wydaje mi sie ,że troszkę Twoja logika postrzegania została,...że tak powiem :lekko wmanipulowana .
koleżanka Perswazja,poprzez swój naturalny ,niewymuszony wdzięk może zaprowadzić ścieżką na... bagna.
na ludzkiej niewiedzy i braku umiejętności wyciągania wniosków bazuje przekaz medialny .(i tutaj nie ma ...jaj )
Tv,net ,telemarket,oświadczenia polityczne itd-.
Miejsce i podatność gruntu do tworzenia teorii spiskowych -jakość przednia.
Mała chwilka nieuwagi i... już,już wciska się w życie -następna koleżanka ...Paranoja...a tuż za nią podąża Nienawiść
.(może...już zadomowiły się u Ciebie? )
fajna ta linkowa korespodencja z dojczlandowymi przyjaciółmi ( Goethe i jego język ojczysty-zawsze mnie intrygował, :)
podoba mi się nazwa grupy : Zespół Czystego Nieba :)
z tą ,tekstową, niemiecką,wyrafinowaną uprzejmością dorastałem !
widzę,że poruszasz się w germanistycznych info- to zapodam Ci również tekst ....Bundesministerium für Bildung und Forschung...i ...pewnie to woda na Twój młyn,
bo to jest potwierdzenie...
(powtarzam do znudzenia-to tekst pisany przez speców)
http://www.bmbf.de/de/8493.php
jest tam również w zakładce -wersja angielska (oby ktoś sobie nie przetłumaczył sam !!! )
sługa uniżony
pierogowy
(wybacz...przecież Narcyz to moje ukryte imię :) )
-uczestnik 88-89 protestu przeciwko budowie Elektrowni Jądrowej w Żarnowcu,
-uczestnik protestu utworzenia składowisku odpadów radioaktywnych w Międzyrzeczu ,
-uzyskał decyzję (po 16 latach starań )o przeniesieniu słupa trakcji elektrycznej 440 z obrebu działania st.p.magnetycznego
-jednorazowo zjadł 114 pierogów.
PS.
Jeśli chcesz wymieniać się impertynencjami typu: wy niedobrzy i ja prorok...to zapraszam do Dojo tzn:
http://forum.bieszczady.info.pl/show...a-do-fechtunku
PS2.
o ile traktujesz to jeszcze jako... irrelewantne.

Odpowiedz z cytatem