Ten "niewielki strumyk" to początek całkiem dużej rzeki :) Jest tam rozczulająco malutka.
Przepiękna dolina ze śladami przeszłości plus rezerwat pod nosem.
Ten "niewielki strumyk" to początek całkiem dużej rzeki :) Jest tam rozczulająco malutka.
Przepiękna dolina ze śladami przeszłości plus rezerwat pod nosem.
don Erico rady może i dobre ale nie słuchaj! bo rozbić to można samochód lub nos (czego nikomu nie życzę), Ty rozstaw namiot.
Popatrzyłem na mapę, konkretnie do góry mapy i może Tyrawa Solna? choć muszę przyznać ze najbardziej mi przypadła do gustu Cisowa i górka Mordownia (472), tylko tam nie ma pola biwakowego.
A w moich opisach w poście 239 wspominałem o jednym polu biwakowym za Bukiem (patrząc od strony Dołżycy). Nie jest nad samą rzeczką ale jest blisko... "ciut" dalej jest nawet kamienista plaża, można sobie podreptać po wodzie i się poopalać (mały opis zrobiłem... 251).
Zdjęcie czwarte - wejście na pole biwakowe
http://forum.bieszczady.info.pl/show...t=4456&page=24
z tego co wczoraj widziałem to pola biwakowe w Tylawie, Stasanie i Jasielu mają się zupełnie dobrze, całkiem kameralnie i sympatycznie.
musza byc bieszczady? jak nie to polecam pogorze przemyskie i wiar- caly piekny ale glownie w okolicach nowych sadow
auto mozna postawic kolo mostu( tam w cieple dni biwakuje sporo ludzi, dzieci, psy , wrzask, kwik- ale na noc nie zostaje prawie nikt bo glownie miejscowi sie tam kapia, turyste to ze swieca szukac) ale mozna odejsc kawalek dalej i tam juz robi sie pusto, totalnie pusto- wystraczy z 200m... a dalej to juz tylko wybierac miejsce na namiocik wsrod piaszczystych łach , kamienistych plaz, chaszcza, trawiastych urwisk czy malowniczych zakoli... a i pssss kapsla brzmi tam bardziej uroczo!
http://picasaweb.google.com/10090656...zemyskie_Wiar#
Ostatnio edytowane przez buba ; 23-08-2010 o 11:37
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Rafal pisze :
Coś Ty znowu wymyślił za Stasanie ?z tego co wczoraj widziałem to pola biwakowe w Tylawie, Stasanie i Jasielu mają się zupełnie dobrze,
Google mi się przy tym zawiesiło.![]()
W Łupkowie nad "Soliną" jest naprawdę ok![]()
Easy rider tylko na piechotę...
... i świadczy, że woda jest czysta.
pozdrawiam
Marek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki