Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Po Bieszczadach na motocyklu

Mieszany widok

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: Po Bieszczadach na motocyklu

Mam wrażenie, że kolega po prostu niezbyt szczęśliwie sformułował pytanie i nie zamierza rozjeżdżać połonin

W Bieszczadach nie ma jakichś specjalnych tras dla motocyklistów - gdzie można wjechać samochodem, można także motorem. Jeśli przyjmiesz taką filozofię, znajdziesz wszystkie możliwe odpowiedzi na forum i w przewodniku, jak radzi Hero. Pozdrawiam

Stanislav
    Guest

Hmmm...

Chciałbym żebyśmy się dobrze zrozumieli. Nie interesuje mnie żadne jeżdżenie na quadach, crossach i tym podobnych wynalazkach. Jeżdżę na najnormalniejszym w świecie cichym motocyklu po normalnych publicznych drogach z betonu asfaltowego.

Poruszyłem temat bo chciałem wiedzieć jakie są najciekawsze trasy, które doprowadziłyby mnie w tereny np. ustrzyk dolnych i tym podobnych miejscowości. Tam oczywiście chciałbym zostawić sprzęt i dalej podziałać coś z buta...

PS. Faktycznie trochę źle nazwałem temat i stąd to oburzenie z strony forumowiczów :P

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

;-)))
    No to tam jest tyyyyyyyyle asfaltowych dróg, że objedziesz wsio w jeden dzień;-)
    A spać gdzie chcesz?w jednym miejscu?czy każdego dnia gdzie indziej?
    No i na ile dni planujesz jechać?
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów