Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Po Bieszczadach na motocyklu

Na forum od
    07.2009
    Rodem z
    milicz

Domyślnie Odp: Po Bieszczadach na motocyklu

Hej.
    Kiedy planujesz wyprawę? My będziemy od 17.07 w Cisnej i też lecimy motorem.Ogólnie Bieszczady są rewelacją dla motocylkistów tylko trzeba uważac na hamulce:)))

Maciek21
    Guest

Witam.
    Trochę odwietrzę temat. Również jestem motocyklistą tak jak założyciel tematu. W tym roku chce się wybrać na motocyklu z kilkoma kolegami w Bieszczady. Oczywiście drogami publicznymi i zastanawiam się gdzie można pojechać żeby była fajna trasa (widoki i może trochę krętych dróg). Chcemy jechać na 3 noce czyli w czwartek po południu przyjeżdżamy i w niedzielę rano wracamy do siebie (Płock- około 500km od Bieszczad) Mogli byście podsunąć jakieś fajne trasy? Na pewno chcemy jechać nad Solinę, do Cisnej i Wetliny. Pewnie będziemy nocowali w jednym miejscu żeby nie tracić czasu na szukanie noclegu i codzienne zbieranie manatków i pakowanie. Z góry dzięki i pozdrawiam. Ps. Byłem w Bieszczadach z 6 lat temu i góry są z zarąbistym klimatem :)

Maciek21
    Guest

Trochę poszukałem tras i mam opcje na nocleg w jednym miejscu ale też na co dziennie zbieranie się i przejeżdżanie. Podpowiedzieli byście która opcja jest lepsza? wrzucę 2 mniejsze trasy które byśmy robili po jednym dniu. I wrzucę też dużą trasę. 2 trasa bieszczady.jpg1 trasa bieszczady.jpg1 długa trasa.jpg

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)

Uprawnienia umieszczania postów