Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Nowy Koniec Świata

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Nowy Koniec Świata

wspaniala wiadomosc!! wydaje mi sie ze tak jak poprzedni koniec swiata mial wielu amatorow to i ten znajdzie :) a preluki to chyba jedna z ostatnich miejscowosci bieszczadzkim ktore zachowaly troche klimatu!
    Wydaje mi sie ze jeszcze nie 100% ludzi marzy o dzikim zakatku z betonowym parkingiem , cieplym prysznicem i kablowka w pokoju.. chyba troche tych innych ludzi jeszcze jest...

czy schronisko jest dopiero w planach na utworzenie czy juz tego lata mozna jechac odwiedzic adama i propagowac to miejsce wsrod znajomych? sama bede w lipcu w rejonie przemysla wiec wiedzac o fajnym miejscu w bieszczadach chetnie bym odwiedzila :)

Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    Dla mnie Prełuki to jedno z fajniejszych miejsc.W latach osiemdziesiątych u kumpla,tamtejszego gajowego istniało nieformalne schronisko,tzw Tawerna Pod Zielonym Słoniem,mam nawet kopię księgi pamiątkowej.Dzisiaj powiedzielibyśmy że gajowy prowadził dom otwarty Co tam się działo... .
    ech..browar.. czemu ja sie tak pozno urodzilam??? :( ... czemu w latach osiemdziesiatych musialam lac w pieluche zamiast przemierzac bieszczadzkie bezdroza... co za pech..
    Ostatnio edytowane przez buba ; 22-06-2010 o 18:59
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)