Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Forumowy album dla Magurycza

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie Odp: Forumowy album dla Magurycza

Cytat Zamieszczone przez Piskal Zobacz posta
    Wklejam post Lucyny z zielonego forum.

...
    Moim zdaniem zamiast bić pianę należy poporzeć pomysł Bertranda. On chce wydać widokówki cegiełki, które będą rozprowadzane przez nas. Koszt niewielki, a dzięki nim można pozyskać pieniądze i to niewirtualne dla Magurycza.
    He! He!
    Zaraz tam pomysł Bertranda! Myślę, że klika osób na to wpadło przede mną. Prawda, Krzysztofie? Rozmawiałem też na ten temat z Marcowym.
    Wczoraj zadzwoniłem do Lucyny w całkiem innej sprawie… Zeszło też na inne tematy bieszczadzkie. A więc od początku. Na równoległym forum, na którym pisze Lucyna, w wątku kimbowym napisała Ona o pomyśle ratowania cmentarzy w Bieszczadzie: http://bieszczadzkieforum.pl/topic671.html

Na brązowym /czyli na tym forum, nie mylić z zielonym, niebieskim czy jeszcze jakim innym forum/ forum powstał pomysł zrobienia albumu. Pomysł dobry, ale zgadzam się z don Enrico. I to właśnie powiedziałem Lucynie. Jeżeli dojdzie on do skutku sam kupię kilka albumów. Niestety uważam, ze Magyrycz niewiele będzie z tego miał. Ekonomia się kłania. Powiedziałem, że moim zdaniem wydanie cegiełki w formie pocztówek jest lepszym pomysłem. Mam na myśli pomoc finansową dla Magurycza. I tyle. Ja nie chcę niczego wydawać. Ja się na tym nie znam. Moim zdaniem wydanie cegiełek jest tańsze i łatwiejsze. Poza tym tym właśnie forum jest aktywnych 378 użytkowników. Każdy z nas mógłby kupić i rozprowadzić dalej w śród swoich znajomych 10 cegiełek… po 15-20 PLN =~~8000PLN. Na zielonym tez jest trochę użytkowników...Poza tym w zaprzyjaźnionych Gospodarstwach Agroturystycznych, w różnych punktach w Bieszczadzie można by je rozprowadzać…

Pozdrawiam

P.S.

W albumie chciałbym opisać cmdentarz na Zawoju ino, że fotograf ze mnie kiepski...
    To jest deklaracja moja.
    Ostatnio edytowane przez bertrand236 ; 24-06-2010 o 23:05
    bertrand236

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)