A czy możemy sobie w jednym wąteczku pospamować troszeńkę puki szałboks nie wróci?
Potem by można było wywalić w kosmos całość jednym kliknięciem myszki?(nie znam się na tym nie wiem czy się da tak zrobić)
A czy możemy sobie w jednym wąteczku pospamować troszeńkę puki szałboks nie wróci?
Potem by można było wywalić w kosmos całość jednym kliknięciem myszki?(nie znam się na tym nie wiem czy się da tak zrobić)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
hmmm można spróbować ???
![]()
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Ej no bo ja się za Wami stęskniłam;-))))
parę raptem dni i mi już brakuje rozmowy z Wami-jednak siła uzależnienia netu jest wielka.
A wczoraj znalazłam zieloną skałę od Marcina co dostałam kiedyś;-) ale już jest mniej zielona.
Właśnie, Marcin co to za skała?łupek jakiś
Bogdan Loebl
Łoo....się nowe porobiło, ho ho. Cześć spamerzy :P
Krysiex ... nie będę miał sieci na Mazurach.. i zasięg będę odbierał zaległy raz na tydzień na jakimś drzewie...
Tak więc do jesieni szykuje mi się internetowy detox...
Na razie jestem w rozjazdach i przygotowujemy materiały pod projekt który się realizuje...
Odezwę się na komórkę jak się tam rozłożę porządnie ...
Pod zdrawim
No to super czekam;-)))
i Cię nawiedzimy pewnie z Rene i może z Wojtkiem;-))
tylko furkę muszę przełączyć na gaz i ją trochę odrestaurować.
A gdzie Wy siedzicie?w sensie jest tam gdzie namiot rozpić?tfu rozbić;-)))
W ogóle to u nas jakas nowa świecka tradycja jest.
Rośnie coś i całe jest pokryte chwastami. Np pole rzepaku i zachwaszczone pseudo rumiankiem (bo to nie rumianek, ale wszyscy na to tak wołają).
Albo rośnie zboże zachwaszczone makiem i chabrem.
Wszystko super, ja mam śliczne miejscówki do zdjęć, ale...
o co chodzi?
Dają dopłaty do rzepaku tylko za samo wysianie?wysiejesz i wystarczy?nie ważne, że znikł we chwastach?
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki