Witam. Na początek witam wszystkich forumowiczów starych i nowych bez względu na wiek Jestem nowa więc sie witam, a że nie wiem gdzie jest miejsce do takich przywitań, przedstawień itp. wyznaczone więc tu to robię. Najwyżej starzy mnie obsztorcuja.....
Teraz jeszcze sie wytłumacze na okolicznośc watku, bo pewnie się dowiem, ze takowy juz był podobny itd., był, zgadza sie , 5 lat temu i od tego czasu cisza...a mnie wypadło, ze za trzy tygodnie jadę tam na dwa tygodnie(przynajmniej tak planuję, bo jakby co to ucieknę...:)) i powiem tak, z tego co udało mi sie wyszperac, wyciągnąć, wydusić z internetu za pomoca klawiatury i myszki to niewiele, a do tego tak sprzecznych opinii, że juz nie wiem "jechać-nie jechać"....(stokrotek jakos nie ma u nas). Klimaty wiem, że są, miła atmosfera, zwierzęta, widoki, cisza itd., ale co do technicznych spraw to nic sie dowiedziec nie mogę: co z jedzeniem, myciem. I jeszcze ktos strasznymi psami straszył, a ja taka bardziej kotna jestem:) Jesli jeszcze się nikt nie znudził czytaniem tego co napisałam, to prosze o jakieś odpowiedzi-podpowiedzi.
Upierdliwa pewnie jestem, ale to takie skrzywienie zawodowe, bom belfrem jestem i choć młodym to ta choroba wcześnie łapie
pozdrawiam
Kasia
Zakładki